Reviews

Wat ben ik blij met al mijn klanten! Lees hieronder wat zij te zeggen hebben over onze kleurvolle samenwerkingen.

Hai!

We waren best huiverig om af te stappen van de neutrale look voor ons interieur. Maar bij de presentatie van het moodboard waren we meteen geraakt door de mooie, gezellige sfeer en de kleuren. Precies ook wat we heel mooi vinden maar niet durfden. Het was heel leuk samenwerken. Wij zijn super blij met onze woonkamer!!!“

Hee Dionne,

Je kunt goed en geduldig luisteren en hebt aan de hand van ons verhaal en moodboard heel goed ingeschat welke stijl bij ons past. Over elk detail heb je nagedacht en alles is op elkaar afgestemd. Onze wensen zijn vertaald in een prachtig ontwerp voor onze woonkamer waar we ontzettend blij mee zijn. Het shoppen kan beginnen!

Amanda

Lieve Dionne,

Wij waren zeer verrast met het resultaat! Je hebt veel ideeën in het advies verwerkt waar wij zelf totaal niet aan zouden hebben, zoals de prachtige visgraatvloer, de combinatie van gele met donkergroene eetkamerstoelen en de lichtgroene lambrisering. De woonkamer is ook echt een stuk ruimtelijker. Het wordt in één woord genieten!

Wij zijn heel blij met het uitgebreide plan wat we kregen voor de styling van onze begane grond. De online en live sessies verliepen gezellig en professioneel. Dionne heeft onze verschillende smaken bij elkaar gebracht en onze wensen vertaald in een prachtig interieur. Dit hadden we nooit zelf kunnen bedenken. Ook waren we ontzettend blij met de extra styling tips die we kregen. De details (waar we zelf niet aan zouden denken) maken het helemaal af. We kunnen niet wachten om dit straks in ons nieuwbouwhuis door te voeren, bedankt!

Enorm blij met het resultaat wat Dionne voor ons bedacht heeft voor in ons nieuwe huis. Vrienden en familie waren ook enorm enthousiast, ben heel benieuwd naar het daadwerkelijke resultaat. De presentatie was heel professioneel en we kregen een leuke cadeaubox erbij waarin alle staaltjes zitten en het hele plan in een handig mapje voor als we de spullen willen gaan kopen. Een absolute aanrader, zeer veel waar voor je geld!

 

Prettige communicatie en goed (kleur)advies met nieuwe ideeën! Adviseert goede kwaliteit verf en is net de helpende hand voor het maken van beslissingen. Goede verzorg tips voor allerlei planten, je kiest samen welke planten het beste bij jou en je interieur passen.

Britt, Oirsbeek

Dionne luistert goed naar je wensen en brengt je ideeën tot leven. Dmv staaltjes en goede tekeningen krijg je nog meer zin om je interieur te veranderen of verbouwen. Fijn is ook een soort handboek, waardoor je gericht kunt shoppen en makkelijk keuzes kunt maken.

Dionne, wat een leuke en spontane meid. Ze heeft voor ons een mooi plan gemaakt om na de verbouwing een hotel chique sfeer te creëren. We waren positief verrast door het plan en zullen het zeker gaan doorvoeren! Ik zou kleurvol wonen bij iedereen aanraden!

Dionne geeft super advies omtrent materialen en kleuren. En weet exact aan te geven hoe alles het beste tot z’n recht komt in een bepaalde ruimte. Via een door haar gemaakte tekening van deze ruimte, zie je exact hoe alles er beter uit kan komen te zien. Je kunt zelf aangeven wat kan blijven staan en wat niet en wat op een goede manier opgepimpt kan worden.

Dionne is creatief en maakt iets heel moois van je ruimte! Ze heeft oog voor styling. En voor iedere vraag heeft ze wel een goed advies of idee. Dingen waar je zelf nooit aan gedacht hebt! En geen vraag is haar teveel! Ik ben blij met het nieuwe kleurenadvies en met de nieuwe meubelindeling van mijn serre, waardoor deze er 100x beter uitziet! Top! Dank je wel, Dionne!

Wow Dionne,

Binnen een week nadat het huis online kwam te staan hadden we maar liefst 5x een royaal bod ontvangen op ons huis. Bizar gewoon!

Hi Dionne,

De reacties over de lunchroom zijn super: overzichtelijk, leuke entourage, fijne omgeving… Echt mega leuk!

We zijn heel blij met de inzichten en het advies, zonder Dionne had ons interieur er echt minder goed uitgezien. Ik wilde een warm, rustig familiehuis, hier werd goed naar geluisterd. Absoluut een aanrader!

Na een uitgebreide kennismaking heb je een heel concreet en bruikbaar plan voor ons samengesteld. Je hebt veel voorwerk gedaan om tot het meest passende advies te komen. We zijn ontzettend blij met het resultaat: een lichtere ruimte, meer eenheid, rustigere uitstraling met passende kleuren. We kijken terug op een prettige samenwerking en snel handelen!

Astrid

Hoi Dionne,

Je bent open, leuk, gezellig, eerlijk. Ook de manier waarop je communiceert in je mails vind ik erg leuk. Je luistert goed naar wat je zoekt, dus perfect. Het resultaat krijgt een tien. Ik ben 100% happy en ben helemaal zen op mijn kamer. Ook mijn klanten vinden het echt een fijne ruimte geworden.

Jane

Heej Dionne,

Wat gaaf die kleuren. Daar zouden we zelf echt nooit op zijn gekomen, maar echt héééél mooi. We zochten iemand die ons kon helpen de combi te maken tussen modern en de oude elementen van het huis. Dat is helemaal gelukt.

Dionne heeft een muurtje prachtig behangen en daarnaast een ontwerp voor onze kamer gemaakt. Ze neemt alle tijd voor je, is begripvol, denkt mee en is vooral heel erg precies. Haar enthousiasme brengt ze daardoor letterlijk op je over en dat maakt het makkelijker om “out of the box” zaken toe te passen, waar je vooraf nee tegen zou zeggen, maar achteraf volmondig JA tegen zegt! Dionne, nogmaals een dikke dankjewel!
Ron en Saskia

Ha Dionne,

Je prettige, accurate en rustige uitstraling alsook ’n goed luisterend oor naar onze wensen en ideeën hebben ervoor gezorgd dat we ’n advies hebben gekregen waar we mee aan de slag kunnen. We hebben ’n mooie, gedetailleerde presentatie gekregen. Het adviesrapport is zowel op papier als digitaal. Dionne heeft ons kunnen helpen bij het inrichten van onze 11 meter lange witte huiskamer. Verrassend was daarbij het materiaalgebruik: de verdeling van de vloer in 2 verschillende materialen en het kleuren van gedeeltes van het plafond. Kortom, onze en haar creatieve ideeën zijn samengevloeid in ’n erg mooi ontwerp. Chapeau!

Hoi Dionne

Je hebt ons heel goed geholpen bij het stylen van ons huis. Op deze manier kon de fotograaf goede foto’s maken bij de verkoop van ons huis. Je reageerde snel en had een goede scherpe prijs. Wij zijn tevreden!

Beste Dionne,

We zijn zeer tevreden over het interieuradvies. Goede uitleg, breed georiënteerd, goed interieur en kleuradvies. Je doet je veel moeite en komt alle afspraken na.

Mevrouw N

Je gaf ons professioneel stylingsadvies waarbij goed naar onze wensen en stijlsmaak werd geluisterd. Alles werd tot in de puntjes voor ons uitgezocht. Welke meubels je waar kunt kopen. Welke planten erbij passen en hoe je ze moet verzorgen. Welke kleuren goed bij onze smaak passen etc. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat 🙂

Dionne geeft een goed beeld wat mogelijk is te maken van je huiskamer! Goede tips en oplossingen. Duidelijk en helder advies op papier ontvangen waarmee je zelf aan de slag kan.

Hoi Dionne,

Ik kreeg na je advies gelijk zin om te klussen. En dat heb ik eigenlijk nooit! Super bedankt.