Reviews

Wat ben ik blij met al mijn klanten! Lees hieronder wat zij te zeggen hebben over onze kleurvolle samenwerkingen.

Wij wilde graag onze beneden verdieping aanpakken. We hadden veel ideeën maar om het zo te krijgen zoals je in gedachte hebt is lastig. Maar Dionne van Kleurvol Wonen heeft door goed naar ons te luisteren en door te vragen precies dat weten te creëren waar wij naar op zoek waren. Stoer maar toch warm, eenheid, geen showroom en een “thuis”. Kortom super blij met het interieur advies en we kunnen niet wachten tot we alles af hebben. Kleurvol Wonen is zeker een dikke aanrader!!

Nicky & Michael, Spaubeek

Al enige tijd geleden kwam (december 2021) Dionne voor het eerst langs! Het voelde meteen goed, na dit gesprek kwam ze al snel met moodboards en de 1e ideeën. Dionne verraste ons met mooie ideeën en wist onze beider smaak perfect te combineren. Vervolgens presenteerde ze het eindplan, inclusief filmpje, kleur en stofstalen! Fantastisch! We hebben alles met zoveel rust uitgezocht , wetende dat het plan klopte! Inmiddels is onze aanbouw al ruim 6 maanden klaar..Toen Dionne vroeg..wat willen jullie zei ik ‘ik wil elke dag thuiskomen en blij worden van wat ik zie’…nou Dionne, dat is meer dan gelukt!!dankjewel

Cristel en Jorijn, Puth

Hai!

We waren best huiverig om af te stappen van de neutrale look voor ons interieur. Maar bij de presentatie van het moodboard waren we meteen geraakt door de mooie, gezellige sfeer en de kleuren. Precies ook wat we heel mooi vinden maar niet durfden. Het was heel leuk samenwerken. Wij zijn super blij met onze woonkamer!!!

Monica, Weert

Hee Dionne,

Je kunt goed en geduldig luisteren en hebt aan de hand van ons verhaal en moodboard heel goed ingeschat welke stijl bij ons past. Over elk detail heb je nagedacht en alles is op elkaar afgestemd. Onze wensen zijn vertaald in een prachtig ontwerp voor onze woonkamer waar we ontzettend blij mee zijn. Het shoppen kan beginnen!

Amanda & Daan, Kesteren

Lieve Dionne,

Wij waren zeer verrast met het resultaat! Je hebt veel ideeën in het advies verwerkt waar wij zelf totaal niet aan zouden hebben, zoals de prachtige visgraatvloer, de combinatie van gele met donkergroene eetkamerstoelen en de lichtgroene lambrisering. De woonkamer is ook echt een stuk ruimtelijker. Het wordt in één woord genieten!

Bert & Lisette, Spaubeek

Wij zijn heel blij met het uitgebreide plan wat we kregen voor de styling van onze begane grond. De online en live sessies verliepen gezellig en professioneel. Dionne heeft onze verschillende smaken bij elkaar gebracht en onze wensen vertaald in een prachtig interieur. Dit hadden we nooit zelf kunnen bedenken. Ook waren we ontzettend blij met de extra styling tips die we kregen. De details (waar we zelf niet aan zouden denken) maken het helemaal af. We kunnen niet wachten om dit straks in ons nieuwbouwhuis door te voeren, bedankt!

Pieternel, Meteren

Enorm blij met het resultaat wat Dionne voor ons bedacht heeft voor in ons nieuwe huis. Vrienden en familie waren ook enorm enthousiast, ben heel benieuwd naar het daadwerkelijke resultaat. De presentatie was heel professioneel en we kregen een leuke cadeaubox erbij waarin alle staaltjes zitten en het hele plan in een handig mapje voor als we de spullen willen gaan kopen. Een absolute aanrader, zeer veel waar voor je geld!

Martijn, Meteren

 

Prettige communicatie en goed (kleur)advies met nieuwe ideeën! Adviseert goede kwaliteit verf en is net de helpende hand voor het maken van beslissingen. Goede verzorg tips voor allerlei planten, je kiest samen welke planten het beste bij jou en je interieur passen.

Britt, Oirsbeek

Dionne luistert goed naar je wensen en brengt je ideeën tot leven. Dmv staaltjes en goede tekeningen krijg je nog meer zin om je interieur te veranderen of verbouwen. Fijn is ook een soort handboek, waardoor je gericht kunt shoppen en makkelijk keuzes kunt maken.

Sylvia & Roel, Weert

Dionne, wat een leuke en spontane meid. Ze heeft voor ons een mooi plan gemaakt om na de verbouwing een hotel chique sfeer te creëren. We waren positief verrast door het plan en zullen het zeker gaan doorvoeren! Ik zou kleurvol wonen bij iedereen aanraden!

Janneke & Michel, Ohé en Laak

Dionne geeft super advies omtrent materialen en kleuren. En weet exact aan te geven hoe alles het beste tot z’n recht komt in een bepaalde ruimte. Via een door haar gemaakte tekening van deze ruimte, zie je exact hoe alles er beter uit kan komen te zien. Je kunt zelf aangeven wat kan blijven staan en wat niet en wat op een goede manier opgepimpt kan worden.

Dionne is creatief en maakt iets heel moois van je ruimte! Ze heeft oog voor styling. En voor iedere vraag heeft ze wel een goed advies of idee. Dingen waar je zelf nooit aan gedacht hebt! En geen vraag is haar teveel! Ik ben blij met het nieuwe kleurenadvies en met de nieuwe meubelindeling van mijn serre, waardoor deze er 100x beter uitziet! Top! Dank je wel, Dionne!

Linda, Weert

We wonen al ruim een jaar in ons nieuw huis maar misten nog groen een aankleding. We hebben gezien de afstand digitaal contact met Dionne gehad. Na de intake kregen we de eerste impressies en die waren perfect bij ons passend maar zeker ook verrassend. Door de duidelijke verzorgingstips blijven de planten ook in optimale conditie. De communicatie door Dionne van de leverancier naar ons en vice versa ging ook heel snel, effectief en prettig.

Michiel en Angèle, Den Bosch

Dionne komt vooral rustig, professioneel en vriendelijk over. Ze gaat vanuit haar kennis, ervaring en creativiteit samen met de klant op zoek naar wat bij de klant past en goed voelt. Niets is haar teveel om alle opties (ook letterlijk) op tafel te leggen, te bespreken en te laten zien aan de hand van voorbeelden. Kortom: helemaal top en zeker aan te bevelen!

Marc en Carla, Eijsden 

We zijn heel blij met de inzichten en het advies, zonder Dionne had ons interieur er echt minder goed uitgezien. Ik wilde een warm, rustig familiehuis, hier werd goed naar geluisterd. Absoluut een aanrader!

Renske

Na een uitgebreide kennismaking heb je een heel concreet en bruikbaar plan voor ons samengesteld. Je hebt veel voorwerk gedaan om tot het meest passende advies te komen. We zijn ontzettend blij met het resultaat: een lichtere ruimte, meer eenheid, rustigere uitstraling met passende kleuren. We kijken terug op een prettige samenwerking en snel handelen!

Astrid & Rogier, Groot Genhout

Hoi Dionne,

Je bent open, leuk, gezellig, eerlijk. Ook de manier waarop je communiceert in je mails vind ik erg leuk. Je luistert goed naar wat je zoekt, dus perfect. Het resultaat krijgt een tien. Ik ben 100% happy en ben helemaal zen op mijn kamer. Ook mijn klanten vinden het echt een fijne ruimte geworden.

Jane, Spaubeek

Heej Dionne,

Wat gaaf die kleuren. Daar zouden we zelf echt nooit op zijn gekomen, maar echt héééél mooi. We zochten iemand die ons kon helpen de combi te maken tussen modern en de oude elementen van het huis. Dat is helemaal gelukt.

Inge & Brian, Grevenbicht

Dionne heeft een muurtje prachtig behangen en daarnaast een ontwerp voor onze kamer gemaakt. Ze neemt alle tijd voor je, is begripvol, denkt mee en is vooral heel erg precies. Haar enthousiasme brengt ze daardoor letterlijk op je over en dat maakt het makkelijker om “out of the box” zaken toe te passen, waar je vooraf nee tegen zou zeggen, maar achteraf volmondig JA tegen zegt! Dionne, nogmaals een dikke dankjewel!

Ron en Saskia, Neerbeek

Ha Dionne,

Je prettige, accurate en rustige uitstraling alsook ’n goed luisterend oor naar onze wensen en ideeën hebben ervoor gezorgd dat we ’n advies hebben gekregen waar we mee aan de slag kunnen. We hebben ’n mooie, gedetailleerde presentatie gekregen. Het adviesrapport is zowel op papier als digitaal. Dionne heeft ons kunnen helpen bij het inrichten van onze 11 meter lange witte huiskamer. Verrassend was daarbij het materiaalgebruik: de verdeling van de vloer in 2 verschillende materialen en het kleuren van gedeeltes van het plafond. Kortom, onze en haar creatieve ideeën zijn samengevloeid in ’n erg mooi ontwerp. Chapeau!

Francy & Herman, Weert

Hoi Dionne

Je hebt ons heel goed geholpen bij het stylen van ons huis. Op deze manier kon de fotograaf goede foto’s maken bij de verkoop van ons huis. Je reageerde snel en had een goede scherpe prijs. Wij zijn tevreden!

Anna, Oud-Geleen

Beste Dionne,

We zijn zeer tevreden over het interieuradvies. Goede uitleg, breed georiënteerd, goed interieur en kleuradvies. Je doet je veel moeite en komt alle afspraken na.

Mevrouw N, Schimmert

Je gaf ons professioneel stylingsadvies waarbij goed naar onze wensen en stijlsmaak werd geluisterd. Alles werd tot in de puntjes voor ons uitgezocht. Welke meubels je waar kunt kopen. Welke planten erbij passen en hoe je ze moet verzorgen. Welke kleuren goed bij onze smaak passen etc. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat 🙂

Joyce & Thomas, Puth

Wij wonen nu 20 jaar samen en hebben van 2 huishoudens een thuis van gemaakt. Maar wij misten eenheid, kleuren en tegelijk rust in onze woning. We misten kleur in ons huis. Zelf weet ik wel welke kleuren mijn voorkeur hebben en welke niet, mijn partner had er meer moeite mee om te kiezen uit plaatjes via internet.

Door haar voorstellen & mijn partner er heel geduldig en er goed bij te betrekken zijn we tot een geweldig advies van haar gekomen. Naast dat zij een heel fijn persoon is om mee te sparren heeft ze ons inzichten en tips gegeven hoe wij ons interieur meer “ons” kunnen maken. Met geweldig mooie kleurvoorstellen die ook nog eens passen bij ons al reeds bestaande woonaccessoires hebben wij ons thuis omgetoverd tot een prachtig geheel met mooie kleuren en dat rust uitstraalt. Het was niet eens nodig om nieuwe spullen aan te schaffen en met kleine aanpassingen sluit het ook nog eens precies aan bij veel van onze meubels. Ze heeft ervoor gezorgd dat er eenheid is gekomen in de verschillende ruimtes in ons huis.

Kortom: Wij zijn Dionne van Kleurvol Wonen heel dankbaar voor al haar hulp bij het vorm geven van ons fijne thuis. Wij zijn Happy met het resultaat! Een echte aanrader om Dionne om haar advies & inzicht te vragen als je je van je huis een mooi thuis wil maken.

Karin & Ronald, Sittard

Dionne geeft een goed beeld wat mogelijk is te maken van je huiskamer! Goede tips en oplossingen. Duidelijk en helder advies op papier ontvangen waarmee je zelf aan de slag kan.

Marianne & Twan, Venlo

Hoi Dionne,

Ik kreeg na je advies gelijk zin om te klussen. En dat heb ik eigenlijk nooit! Super bedankt.

Nicole, Eindhoven

Dionne heeft rekening gehouden met onze wensen. Hele toffe, originele ideeën! Ze neemt ook alle tijd tijdens het huisbezoek om advies te geven, oplossingen te bedenken. Wij vinden kleurvol Wonen een aanrader!

Petra, België 

Na een uitgebreide intake waarbij ik mijn wensen en voorkeuren heb kunnen uiten, heeft Dionne een prachtig ontwerp gemaakt. Ik had alleen nog ‘vage ideeën’, Dionne heeft er een concreet beeld en gedetailleerd advies van gemaakt, waarbij ze precies de juiste sfeer heeft neergezet die ik voor ogen had. Dit heeft mij ontzettend geholpen de mogelijkheden van mijn nieuwe huis te zien. Kleurvol Wonen is absoluut een aanrader!

Lauraine, Munstergeleen

Dionne heeft voor ons een origineel plan bedacht, waarbij ze goed begreep wat onze wensen waren en hoe wij dagelijks leven. De kleurstellingen en de details van het behang pakken heel mooi uit en we zijn heel tevreden met de adviezen voor meubels en accessoires en planten.

Hanne & Jeroen, Eindhoven

Wij hebben een plantadvies laten maken voor onze woonkamer. De aanpak was heel professioneel met een goede intake en een goede overdracht van het advies. Het advies zelf ziet er zeer verzorgd uit. We zijn er erg blij mee!

Koen

Wow Dionne,

Binnen een week nadat het huis online kwam te staan hadden we maar liefst 5x een royaal bod ontvangen op ons huis. Bizar gewoon!

Corine & Tom, Neerbeek

Hi Dionne,

De reacties over de lunchroom zijn super: overzichtelijk, leuke entourage, fijne omgeving… Echt mega leuk!

Jolisa, Eindhoven