Reviews

Wat ben ik blij met al mijn klanten! Lees hieronder wat zij te zeggen hebben over onze kleurvolle samenwerkingen.

Hai!

We waren best huiverig om af te stappen van de neutrale look voor ons interieur. Maar bij de presentatie van het moodboard waren we meteen geraakt door de mooie, gezellige sfeer en de kleuren. Precies ook wat we heel mooi vinden maar niet durfden. Het was heel leuk samenwerken. Wij zijn super blij met onze woonkamer!!!“

Monica

Hee Dionne,

Je kunt goed en geduldig luisteren en hebt aan de hand van ons verhaal en moodboard heel goed ingeschat welke stijl bij ons past. Over elk detail heb je nagedacht en alles is op elkaar afgestemd. Onze wensen zijn vertaald in een prachtig ontwerp voor onze woonkamer waar we ontzettend blij mee zijn. Het shoppen kan beginnen!

Amanda

Lieve Dionne,

Wij waren zeer verrast met het resultaat! Je hebt veel ideeën in het advies verwerkt waar wij zelf totaal niet aan zouden hebben, zoals de prachtige visgraatvloer, de combinatie van gele met donkergroene eetkamerstoelen en de lichtgroene lambrisering. De woonkamer is ook echt een stuk ruimtelijker. Het wordt in één woord genieten!

Bert en Lisette

Wow Dionne,

Binnen een week nadat het huis online kwam te staan hadden we maar liefst 5x een royaal bod ontvangen op ons huis. Bizar gewoon!

Corine

Hi Dionne,

De reacties over de lunchroom zijn super: overzichtelijk, leuke entourage, fijne omgeving… Echt mega leuk!

Jolisa

Hoi Dionne,

Ik kreeg na je advies gelijk zin om te klussen. En dat heb ik eigenlijk nooit! Super bedankt.

Nicole

Na een uitgebreide kennismaking heb je een heel concreet en bruikbaar plan voor ons samengesteld. Je hebt veel voorwerk gedaan om tot het meest passende advies te komen. We zijn ontzettend blij met het resultaat: een lichtere ruimte, meer eenheid, rustigere uitstraling met passende kleuren. We kijken terug op een prettige samenwerking en snel handelen!

Astrid

Hoi Dionne,

Je bent open, leuk, gezellig, eerlijk. Ook de manier waarop je communiceert in je mails vind ik erg leuk. Je luistert goed naar wat je zoekt, dus perfect. Het resultaat krijgt een tien. Ik ben 100% happy en ben helemaal zen op mijn kamer. Ook mijn klanten vinden het echt een fijne ruimte geworden.

Jane

Heej Dionne,

Wat gaaf die kleuren. Daar zouden we zelf echt nooit op zijn gekomen, maar echt héééél mooi. We zochten iemand die ons kon helpen de combi te maken tussen modern en de oude elementen van het huis. Dat is helemaal gelukt.

Inge en Brian

Hoi Dionne

Je hebt ons heel goed geholpen bij het stylen van ons huis. Op deze manier kon de fotograaf goede foto’s maken bij de verkoop van ons huis. Je reageerde snel en had een goede scherpe prijs. Wij zijn tevreden!

Anna

Beste Dionne,

We zijn zeer tevreden over het interieuradvies. Goede uitleg, breed georiënteerd, goed interieur en kleuradvies. Je doet je veel moeite en komt alle afspraken na.

Mevrouw N

Je gaf ons professioneel stylingsadvies waarbij goed naar onze wensen en stijlsmaak werd geluisterd. Alles werd tot in de puntjes voor ons uitgezocht. Welke meubels je waar kunt kopen. Welke planten erbij passen en hoe je ze moet verzorgen. Welke kleuren goed bij onze smaak passen etc. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat 🙂

Joyce en Thomas

Dionne heeft een muurtje prachtig behangen en daarnaast een ontwerp voor onze kamer gemaakt. Ze neemt alle tijd voor je, is begripvol, denkt mee en is vooral heel erg precies. Haar enthousiasme brengt ze daardoor letterlijk op je over en dat maakt het makkelijker om “out of the box” zaken toe te passen, waar je vooraf nee tegen zou zeggen, maar achteraf volmondig JA tegen zegt! Dionne, nogmaals een dikke dankjewel!
Ron en Saskia

Ha Dionne,

Je prettige, accurate en rustige uitstraling alsook ’n goed luisterend oor naar onze wensen en ideeën hebben ervoor gezorgd dat we ’n advies hebben gekregen waar we mee aan de slag kunnen. We hebben ’n mooie, gedetailleerde presentatie gekregen. Het adviesrapport is zowel op papier als digitaal. Dionne heeft ons kunnen helpen bij het inrichten van onze 11 meter lange witte huiskamer. Verrassend was daarbij het materiaalgebruik: de verdeling van de vloer in 2 verschillende materialen en het kleuren van gedeeltes van het plafond. Kortom, onze en haar creatieve ideeën zijn samengevloeid in ’n erg mooi ontwerp. Chapeau!

Francy en Herman