Verkoopstyling Neerbeek

verkoopstyling neerbeek

Verkoopstyling Neerbeek eetkamer

Verkoopstyling Neerbeek woonkamer

Na zo’n vijf jaar in hun huidige huis gewoond te hebben en heel wat verbouwingen gedaan te hebben, vielen de eigenaren voor een ander huis. Er werd besloten snel een bod te doen op het nieuwe huis en het werd geaccepteerd. Hun eigen huis stond echter nog niet eens op de markt. Omdat de sleuteloverdracht spoedig zou plaatsvinden, was het erg belangrijk om hun oude huis snel te verkopen tegen een mooie prijs. Daarom schakelden ze mijn hulp in om hun huis zo optimaal mogelijk te presenteren voor de foto’s en bezichtigingen.

De eigenaren zagen zeer zeker de toegevoegde waarde van verkoopstyling in. Daarom hadden ze zelf al aan de hand van checklisten vanaf het internet al flink opgeruimd en veel geklust. Toch zaten ze nog met een aantal belangrijke vragen en hebben we aan de hand van een grote ronde door het huis nog behoorlijk wat winstpunten weten te vinden.

Zo werd naar aanleiding van het advies de garage omgebouwd tot extra slaapkamer, werd er aan een lege doorgang invulling gegeven als kantoor en werd het vliegengordijn verwijderd. Bovendien werd er nóg meer opgeruimd. Met de checklist ‘foto’s en bezichtigingen’ konden ze de laatste puntjes op de i zetten voordat de fotograaf kwam om foto’s te maken van een prachtig, instapklaar huis.

"Binnen een week nadat het huis online kwam te staan hadden we maar liefst 5x een royaal bod ontvangen op ons huis. Bizar gewoon!"
- Eigenaresse

Verkoopstyling Neerbeek woonkamer 2

Verkoopstyling Neerbeek kantoorruimte

Verkoopstyling Neerbeek extra slaapkamer

Verkoopstyling Neerbeek slaapkamer

Verkoopstyling Neerbeek kinderslaapkamer

Verkoopstyling Neerbeek kinderslaapkamer 2

Verkoopstyling Neerbeek badkamer

Verkoopstyling Neerbeek tuin

Alle foto’s van dit prachtige huis werden gemaakt door Ineke van ID Stijl.

Hulp nodig bij de verkoopstyling van jouw huis?

Dan help ik je graag! Maak snel een afspraak door me te bellen of stuur me een bericht.