Materiaal- en kleuradvies Pedicure Spaubeek

materiaal- en kleuradvies pedicure spaubeek

materiaal- en kleuradvies pedicure spaubeek

Jane, eigenaresse van Pedicure Voetreflex Praktijk Jane Schouteten te Spaubeek, keek al jaren tegen witte muren aan in haar praktijk aan huis. Haar wens was meer kleur en gezelligheid te brengen, maar toch een hygiënische en minimalistische uitstraling te behouden. Rust en kalmte zijn daarbij kernwoorden.

Groen is de kleur van de natuur en heeft vaak een rustgevende, ontspannende werking. Zowel mentaal als fysiek. Groen wordt daarnaast geassocieerd met gezondheid, genezing en harmonie. De meubels in haar behandelkamer zijn wit, een kleur die staat voor puur, zuiverheid en eenvoud. De combinatie groen-wit is daarom ideaal voor Jane’s praktijk. Grijze accenten brengen meer spanning aan in het geheel.

Toen het kleurenschema vaststond zijn we een ochtend gaan shoppen om samen nieuwe raamdecoratie uit te zoeken. Na twee kleine uurtjes hadden we al een mooie combinatie van een in-between gordijn en plissé uitgezocht die perfect past in haar praktijkruimte.

"Het resultaat krijgt een tien. Ik ben 100% happy en ben helemaal zen op mijn kamer."
- Jane

materiaal- en kleuradvies pedicure spaubeek

materiaal- en kleuradvies pedicure spaubeek

Het verhaal van Jane

“Dionne belandde per toeval een keer in mijn pedicurepraktijk. Toen zijn we aan de praat gekomen en heb ik haar gevraagd wat ze van mijn witte kamer vond. Ik speelde namelijk al een tijdje met de gedachte om de grote muur rood te verven om wat kleur en warmte toe te voegen. Zij zei dat het wel wat kleur kon gebruiken, maar raadde rood echt af.

Uiteindelijk werd het groen in combinatie met wit en wat grijze accenten. Dat is maar goed ook, want de bedoeling van de kamer was ‘zen’, rust, warmte, gezelligheid, en het zit er nu allemaal in. Rood heb ik op de benedenverdieping doorgevoerd en mijn praktijkruimte boven is echt een rustkamer geworden.

Wat mij overtuigd heeft om de samenwerking te starten? Dionne als mens. Ze is open, leuk, gezellig, eerlijk. Ook de manier waarop ze communiceert in haar mails vind ik erg leuk. Ze luistert goed naar wat je zoekt, dus perfect.

Dionne heeft kleuradvies gegeven en is mee geweest om gordijn- en raambekleding uit te zoeken. Ook heeft ze ideeën voor de muur in de huiskamer gegeven en die vind ik meer dan geweldig. Daar krijgen we heel veel reacties op.

Het resultaat krijgt een tien. Ik ben 100% happy en ben helemaal zen op mijn kamer. Ook mijn klanten vinden het echt een fijne ruimte geworden.”

Wil je interieuradvies voor jouw praktijkruimte?

Geef me dan een belletje of vul het formulier in en je hoort snel van mij!

Benieuwd naar de oude situatie?

Bekijk hieronder een paar beelden van de situatie vóór het advies werd uitgebracht.

before foto van materiaal- en kleuradvies pedicure spaubeek