Interieuradvies Thuis Geleen – kale tussenwoning

interieuradvies thuis geleen - bovenaanzicht keuken

interieuradvies thuis geleen - eethoek en keuken

interieuradvies thuis geleen - woonkamer 2

Lauraine kocht een kaalgestripte tussenwoning die voorheen verhuurd werd. Het voelde nog aan als een lege blokkendoos en ze vond het dan ook moeilijk om zich voor te stellen hoe ze hier haar eigen plekje van kon maken. Ze wilde een glamour chique uitstraling, maar het moest vooral ook gezellig en kleurrijk worden, en zelfs een tikkeltje flamboyant. 

Indeling

Tijdens een adviesgesprek hebben we gekeken naar de ideale indeling van de woonkamer/keuken. Hoe gaat zij zich bewegen in de ruimte? Hoeveel zitplekken zijn er nodig? Waar komt de tv? Hoeveel opbergruimte heb je nodig? Deze zaken zijn allemaal meegenomen in het maken van de plattegrond.

Sfeer

Om de gewenste sfeer neer te zetten kiezen we voor zowel warme als koude kleuren, sfeervolle decoraties en impactvolle prints. De meubels en decoraties hebben een luxe uitstraling, o.a. door het gebruik van goud, glanzende materialen, rijke stoffen en vrouwelijke vormen. Met statement behang brengen we een echte blikvanger aan.

Kleurgebruik

We kiezen voor een contrastrijk kleurenpalet, waarin oudroze in diverse tinten en de eikenhouten vloer met een warme ondertoon de basis leggen. De toevoeging van groen maakt het geheel kleurrijker en zorgt tevens voor contrast. De chique keukenfrontjes hebben een diepblauwe kleur met glinsters erin. Off-black elementen, zoals de kozijnen en eettafel, voegen drama en pit toe. Daarnaast binden gouden elementen en zwart staal de ruimtes bij elkaar.

Scroll verder naar beneden voor meer 3D-impressies…

"Dionne heeft mij echt geholpen om de mogelijkheden van mijn 'kale' huis te zien. Door de 3D-tekening heb ik er volop vertrouwen in dat het mijn eigen plekje gaat worden."
- Lauraine

interieuradvies thuis geleen - bovenaanzicht

interieuradvies thuis geleen - keuken

interieuradvies thuis geleen - zithoek

plattegrond interieuradvies geleen

Meer weten over interieuradvies thuis?

Benieuwd naar mijn ideeën voor jouw woning?

Ik maak graag kennis met jou en je woning tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Geef me een belletje of stuur me een berichtje via het contactformulier, dan kom ik snel langs!