3D Interieuradvies Spaubeek – Total make-over!

melkmeisje kleurenpaletnieuwe indeling woonkamer
tv hoek styling
woonkamer makeover spaubeek zithoek

Bert en Lisette uit Spaubeek wilden hun benedenverdieping graag eens goed onder handen laten nemen. Alles mocht vervangen worden; van vloer tot meubels en accessoires. Hun wens was een rustige, warme, ruimtelijke en moderne sfeer in de woonkamer met eethoek. Én Het Melkmeisje mocht een prominente rol gaan innemen in het geheel. Dit 3D interieurontwerp is het resultaat!

Sfeer en materiaalgebruik

Om bovengenoemde sfeer te bereiken gaan we voor een overzichtelijk geheel dat in evenwicht is om voor rust te zorgen. Door minder meubels en een logisch looppad, wordt het geheel ook ruimtelijker. Een nieuwe visgraatvloer zet een natuurlijke en chique basis.

Warme kleuren, zachte stoffen en natuurlijke materialen brengen warmte aan. Ook wensen ze genoeg plek voor foto’s, om het persoonlijk te maken. Door middel van strakke lijnen, zwart staal en niet te veel frutsels maken we het modern. En een opvallende posterwand van ‘Het Melkmeisje’ vormt een ware eyecatcher in het interieur!

Het kleurenpalet

De kleuren uit ‘Het Melkmeisje’ vormen het uitgangspunt. Een lichtgroene kleur met grijze ondertoon vormt een rustige basis in de vorm van de lambrisering. Geel haalt de warmte naar boven, donkerblauw zorgt voor een vleugje chic en donkergroen zorgt ervoor dat het totale beeld nóg wat spannender wordt. Een aardse terracottakleur kan bijvoorbeeld in accessoires extra warmte toevoegen.

Bovendien wordt er ook met zwart staal gewerkt om het geheel een subtiel-industriële uitstraling te geven, passend bij het kleur- en materiaalgebruik in de keuken.

Lees hier meer over de mogelijkheden en prijzen van een compleet interieuradvies.

Scrol naar beneden voor meer foto’s

"Dit keer wilden we dat het hele plaatje zou kloppen en dat is zeker waargemaakt!"
- Lisette

eetkamer design melkmeisjeindustrieel wandrek met planten

3D-visuals

styling zithoek met hoekbankinterieuradvies spaubeek styling tv-wandModerne eethoek met plantenmuurInterieuradvies Spaubeek Posterwand Melkmeisje

De indeling

In de zithoek komt een ruime hoekbank, waardoor er vrijer uitzicht naar de tuin ontstaat. Een vloerkleed bindt de bank en de salontafel optisch samen en boven de bank komt een  gezellige fotowand.

Tegenover de zithoek staat een wit-houten tv-meubel tegen een donkergroene achterwand, waardoor de tv als het ware blendt met zijn achtergrond en niet meer alle aandacht opeist.

De eethoek wordt centraal in de ruimte geplaatst, zodat de posterwand niet geblokkeerd wordt en er voldoende loopruimte is rondom de tafel. De wand tegenover het Melkmeisje wordt gedecoreerd met een aantal stoere wandplankjes met kleine plantjes om het geheel in evenwicht te brengen. Om de twee ruimtes verder samen te brengen, wordt er rondom gewerkt met een geschilderde lambrisering.

De reactie van Bert en Lisette

“Wij waren zeer verrast met het resultaat van het rapport en het 3D interieuradvies. Voorafgaand hadden wij een gesprek over hoe wij de dingen graag wilden. Zij heeft dit weten om te toveren in een haast magisch geheel.

Ze heeft veel ideeën in het advies verwerkt waar wij zelf totaal niet aan zouden hebben, zoals de prachtige visgraatvloer, de combinatie van gele met donkergroene eetkamerstoelen en de lichtgroene lambrisering. Of het inruilen van de 2,5-zits bank en losse stoelen voor één relax-hoekbank, en het verplaatsen van het dressoir naar een andere ruimte. Dat maakt het geheel een stuk ruimtelijker.

Sommige dingen waren wel even wennen, maar nu kunnen we bijna niet wachten om het eindresultaat te zien. Zo had ik bijvoorbeeld zelf nooit gedurfd om de wand achter de tv donkergroen te verven, maar het staat erg mooi. Wij kijken er reikhalzend naar uit! Het is bijna zover.

Bedankt Dionne, dat wordt straks in een woord genieten.”

Ben jij ook geïnteresseerd in een make-over voor jouw woning?

Super tof! Ik ga samen met jou op zoek naar je droominterieur. Alles is mogelijk, dus waar wacht je nog op?

Benieuwd naar de oude situatie?

Hieronder zie je enkele foto’s van de woonkamer voordat mijn hulp werd ingeschakeld.

before 3D Interieuradvies Spaubeek TV Wand

before - zithoek

before 3D Interieuradvies Spaubeek Eethoek