Nice to meet you!

Hoi, ik ben Dionne Breure en gek op interieurstyling en interieurontwerp! Als interieurstylist is het mijn passie om huizen om te toveren tot een kleurvolle thuisbasis. Want wees maar eens eerlijk, er zijn genoeg witte muren op de wereld. Mijn doel is om jou elke dag het gevoel te geven ‘Wat woon ik toch in een fantastisch huis!’ Ook als ik je over 10 jaar opbel wil ik dat je dit nog steeds volmondig kunt zeggen! 

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en daarom ben ik in 2015, naast mijn fulltime baan, gestart met kleurvolwonen.nl. Het begon met maken van unieke woondecoratie en het opknappen van meubels in de weekenden en avonduren. Inmiddels ben ik gegroeid naar interieurstylist en verkoopstylist en doe ik iedere dag waar ik blij van word. Heerlijk!

Interieurstylist en ontwerper Dionne Breure

Werken met kleur maakt me blij

Er bestaat geen beter gevoel dan klanten die helemaal blij worden van je interieurontwerp. Ik wil je iets geven dat helemaal bij jou past, maar waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. En het liefst met een gezonde dosis kleur, passend bij de ruimte waar het om gaat. Ik werk ook gave concepten uit voor het interieur van bedrijven.

Kleuren hebben namelijk een behoorlijke impact op hoe jij je voelt en hoe gemotiveerd je aan het werk gaat. Sommige kleuren laten je ontspannen, terwijl andere kleuren juist inspireren om met veel goede zin aan het werk te gaan.

Ook vind ik het belangrijk om mijn klanten goed te leren kennen, zodat hun persoonlijkheid gereflecteerd wordt in het ontwerp en zij zich echt thuisvoelen. Dat geldt natuurlijk ook als je een eigen zaak hebt.

Mijn 5 belangrijkste pijlers

Kleurvolle ontwerpen Kleurvolle ontwerpen

In al mijn werkzaamheden speelt kleur een bijzonder belangrijke rol. Hoe kan ik met kleur bijvoorbeeld de juiste sfeer oproepen? En welke invloed hebben de lichtinval, persoonlijke smaak van de klant en de overige kleuren in de ruimte bijvoorbeeld?

Persoonlijk Persoonlijk

Een goede band opbouwen met mijn klanten is waar ik voor sta. Een (interieur)ontwerp is namelijk erg persoonlijk en dan moet ik goed begrijpen wie jij als klant bent. Ik luister goed naar je wensen en blijf het hele traject betrokken bij de voortgang.

Gelukkig wonen & werken Gelukkig wonen & werken

Investeren in het interieur van je woning of werkplek betekent investeren in je eigen blijheid. Want zeg nou zelf: een omgeving die je dagelijks inspireert, heeft zeker weten een positief effect op je emoties nietwaar?

Eigenzinnig Eigenzinnig

Een interieur moet passen bij jouw zaak en/of je persoonlijkheid. Trends kunnen daar zeker een rol in spelen, maar zullen daarom nooit per definitie de boventoon voeren. Bovendien vind ik het leuk om jou te prikkelen méér te durven in je interieur en risico’s te nemen. Het resultaat zal je verbluffen!

Duurzaam wonen Duurzaam wonen

Vaak willen klanten lang kunnen genieten van hun nieuwe interieur. Daarom laat ik mijn interieurontwerpen goed aansluiten op je persoonlijkheid en levensfase of, in het geval van een zakelijk interieuradvies, bij de huisstijl. Ook probeer ik meubels zo mogelijk te hergebruiken en spullen te upcylen.

Verhuizen is iets leuks

Naast het geven van interieuradvies heb ik me gespecialiseerd in verkoopstyling. Wanneer je verliefd bent geworden op een ander huis, wil je niet tegengehouden worden doordat je je huidige woning niet (tegen de juiste prijs) verkocht krijgt.

Het moet geen vervelende taak zijn om je huis te verkopen, maar juist iets spannends en moois. Daarom help ik jou je huis zo mooi mogelijk te stylen voor een breed publiek, zodat je meer kijkers krijgt en een grotere kans hebt het huis sneller en tegen een mooi bod te verkopen. En ik zou niet het gezicht achter Kleurvol Wonen zijn, als ik niet ook in dit werk aantrekkelijke kleurcombinaties zou gebruiken.

Verkoopstyling

Upcyclen en recyclen

Omdat we met zijn allen al genoeg consumeren, probeer ik zo veel mogelijk materialen en spullen te recyclen. Dat kan bijvoorbeeld door (een deel van) de huidige meubels van een klant te hergebruiken of zelfs in een nieuw jasje te steken met de Meubel Opknapservice. Iets dat mooi is, hoeft immers niet per se gloednieuw te zijn.

"Ik vind het belangrijk dat we bewuster met het milieu omgaan en door zaken te hergebruiken zijn we goed bezig."
- Dionne