Over mij

Over Dionne Breure-Dullens eigenaresse Kleurvol Wonen

Op kleurvolwonen.nl vind je wooninspiratie, woondecoratie en meubels om je interieur kleur geven. Naast mooie zelfgemaakte of opgeknapte producten, is er voor de creatieveling ook een aantal inspirerende doe-het-zelf tutorials te bekijken via de blog.

Woondecoratie en meubels met passie gemaakt

Hi, ik ben Dionne Breure-Dullens, 28 jaar oud en ik ben gek op alles wat met creativteit en interieurdesign te maken heeft. Alle producten en DIY-handleidingen die je op kleurvolwonen.nl vindt, worden door mijzelf gemaakt.

Creativiteit zit in mijn bloed, en dat moet er ook uit. Naast mijn baan als marketeer, ben ik daarom in de avonduren en weekenden altijd druk in de weer met het maken van unieke woondecoratie en het opknappen van meubeltjes. En het liefst in de mooiste kleuren. Deze passie voor kleur en creativiteit deel ik graag met de rest van Nederland. Niets maakt mij trotser, dan wanneer ik één van mijn producten bij iemand anders in huis zie. Daarom ben ik eind 2015 begonnen met deze website.

Upcyclen en recyclen

Omdat we met zijn allen al genoeg consumeren, probeer ik zo veel mogelijk materialen en spullen te recyclen. Ik vind het belangrijk dat we bewuster met het milieu omgaan en door zaken te hergebruiken zijn we goed bezig. Een deel van de producten die ik maak is dan ook geüpcycled (een nieuwe functie) of gerecycled. Iets dat mooi is, hoeft immers niet per se gloednieuw te zijn.

Wat is hier zoal te vinden?

In de shop vind je zelf gemaakte producten, zowel gloednieuwe als tweedehands producten die ik nieuw leven heb ingeblazen.

  • wanddecoratie
  • meubels
  • kussens

Zit er iets bij wat je gaaf vindt, maar wil je het liever in een ander kleurtje? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen. Of heb je zelf nog meubels hebt staan die een makeover kunnen gebruiken? Stuur dan een foto met uitleg van de opdracht via het contactformulier, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Daarnaast vind je op mijn blog genoeg wooninspiratie en tips voor je eigen stulpje. Wil je zelf aan de slag? Bekijk dan de DIY-ideeën.