Nice to meet you!

Hi, ik ben Dionne Breure en ik leef voor interieurstyling en interieurontwerp.

Als interieurstylist is het mijn passie om huizen om te toveren tot een kleurvolle thuisbasis. Want wees maar eens eerlijk, er zijn genoeg witte muren op de wereld. Mijn doel is om jou elke dag het gevoel te geven ‘Wat woon ik toch in een fantastisch huis!’ Ook als ik je over 10 jaar opbel wil ik dat je dit nog steeds volmondig kunt zeggen!

Stuur me een berichtje
over Dionne Breure interieurstylist

Opleidingen

Ik ging in de leerschool bij bijzondere interieurstylisten in het vak en volgde de vakopleidingen ‘Interieurstyling‘ en ‘Interieurontwerpen‘ bij de NIA Academie. Ook deed ik de opleiding ‘Binnenhuisarchitectuur, kleur en styling‘ van het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur.

Voor de styling van te verkopen huizen volgde ik eveneens de cursus ‘Vastgoedstyling‘ bij de NIA Academie. Daarnaast maakte ik een verdiepingsslag in het maken van lichtplannen door het volgen van de ‘Online Lichtcursus‘ van Annelies Valentijn van De Lichtschool.

Interieurstylist en ontwerper Dionne Breure

Gefascineerd door kleurgebruik in huis

Er bestaat geen beter gevoel dan klanten die helemaal enthousiast worden van je interieurontwerp. Ik wil je iets geven dat helemaal bij jou past, maar waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. En het liefst met een lekkere dosis kleur, passend bij de ruimte waar het om gaat en de sfeer die jij er wilt beleven.

Kleuren hebben namelijk een behoorlijke impact op hoe jij je voelt. Sommige kleuren laten je ontspannen, terwijl andere kleuren jou bijvoorbeeld juist inspireren om met veel goede zin aan het werk te gaan.

Ook vind ik het belangrijk om mijn klanten goed te leren kennen, zodat hun persoonlijkheid gereflecteerd wordt in het ontwerp en zij zich echt thuis voelen.

Mijn 5 belangrijkste pijlers

Kleurvolle ontwerpen Kleurvolle ontwerpen

In al mijn werkzaamheden speelt kleur een bijzonder belangrijke rol. Hoe kan ik met kleur bijvoorbeeld de juiste sfeer oproepen? En welke invloed hebben de lichtinval, persoonlijke smaak van de klant en de overige kleuren in de ruimte?

Persoonlijk Persoonlijk

Een goede band opbouwen met mijn klanten is waar ik voor sta. Een interieurontwerp is namelijk erg persoonlijk en dan moet ik goed begrijpen wie jij als klant bent. Ik luister goed naar je wensen en blijf het hele traject betrokken bij de voortgang.

Eigenzinnig Eigenzinnig

Een interieur moet passen bij jouw persoonlijkheid. Trends kunnen daar zeker een rol in spelen, maar zullen daarom nooit per definitie de boventoon voeren. Bovendien vind ik het leuk om jou te prikkelen méér te durven in je interieur en risico’s te nemen. Het resultaat zal je verbluffen!

Meer woongeluk Meer woongeluk

Investeren in het interieur van je woning betekent investeren in je eigen geluk. Want zeg nou zelf: een omgeving die je dagelijks inspireert, heeft zeker weten een positief effect op je emoties.

Duurzaam wonen Duurzaam wonen

Mijn klanten willen lang kunnen genieten van hun nieuwe interieur. Daarom laat ik mijn interieurontwerpen goed aansluiten op je persoonlijkheid en levensfase. Ook denk ik goed naar over welke meubels en decoratie mooi in het nieuwe plan te integreren zijn.

Verhuizen is iets leuks

Naast het geven van interieuradvies heb ik me gespecialiseerd in verkoopstyling. Wanneer je verliefd bent geworden op een ander huis, wil je niet tegengehouden worden doordat je je huidige woning niet (tegen de juiste prijs) verkocht krijgt.

Het moet geen vervelende taak zijn om je huis te verkopen, maar juist iets spannends en moois. Daarom help ik jou je huis zo mooi mogelijk te stylen voor een breed publiek, zodat je meer kijkers krijgt en een grotere kans hebt het huis sneller en tegen een mooi bod te verkopen.

verkoopstyling dienst

Meubels hergebruiken

Omdat we met zijn allen al genoeg consumeren, kijk ik altijd goed naar de mogelijkheden om meubels van ‘de oude inrichting’ in het nieuwe plan te integreren. Ook als dit soms niet mogelijk lijkt, kan een nieuwe look soms wonderen doen. Daarvoor heb ik de Meubel Opknapservice in het leven geroepen. Iets dat mooi is, hoeft immers niet per se gloednieuw te zijn.

"Ik vind het belangrijk dat we bewuster met het milieu omgaan en door zaken te hergebruiken zijn we goed bezig."
- Dionne