Nice to meet you!

Hoi, ik ben Dionne Breure en gek op interieurstyling en het volgen van de laatste woontrends! Het is mijn passie om huizen en bedrijfspanden om te toveren tot een kleurvolle thuisbasis. Want wees maar eens eerlijk, er zijn genoeg witte muren op de wereld.

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en daarom ben ik in 2015, naast mijn fulltime baan, gestart met kleurvolwonen.nl. Het begon met maken van unieke woondecoratie en het opknappen van meubels in de weekenden en avonduren. Inmiddels ben ik gegroeid naar interieuradviseur, etaleur en verkoopstylist en doe ik iedere dag waar ik blij van word. Heerlijk!

Kleurvol Wonen Dionne Breure

Werken met kleur maakt me blij

Er bestaat geen beter gevoel dan klanten die helemaal blij worden van je interieurontwerp. Ik wil je iets geven dat helemaal bij jou of jouw bedrijf past, maar waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. En het liefst met een gezonde dosis kleur, passend bij de ruimte waar het om gaat.

Kleuren hebben namelijk een behoorlijke impact op hoe jij je voelt en hoe gemotiveerd je aan het werk gaat. Sommige kleuren laten je ontspannen, terwijl andere kleuren juist inspireren om met veel goede zin aan het werk te gaan.

Ook vind ik het belangrijk om mijn klanten goed te leren kennen, zodat hun persoonlijkheid gereflecteerd wordt in het ontwerp en zij zich echt thuisvoelen. Dat geldt natuurlijk ook als je een eigen zaak hebt.

Verhuizen is iets leuks

Naast het geven van interieuradvies heb ik me gespecialiseerd in verkoopstyling. Wanneer je verliefd bent geworden op een ander huis, wil je niet tegengehouden worden doordat je je huidige woning niet (tegen de juiste prijs) verkocht krijgt.

Het moet geen vervelende taak zijn om je huis te verkopen, maar juist iets spannends en moois. Daarom help ik jou je huis zo mooi mogelijk te stylen voor een breed publiek, zodat je meer kijkers krijgt en een grotere kans hebt het huis sneller en tegen een mooi bod te verkopen. En ik zou niet het gezicht achter Kleurvol Wonen zijn, als ik niet ook in dit werk aantrekkelijke kleurcombinaties zou gebruiken.

Verkoopstyling

Upcyclen en recyclen

Omdat we met zijn allen al genoeg consumeren, probeer ik zo veel mogelijk materialen en spullen te recyclen. Dat kan bijvoorbeeld door (een deel van) de huidige meubels van een klant te hergebruiken of zelfs in een nieuw jasje te steken. Ook in mijn werk als etaleur en verkoopstylist doe ik vaak materialen in een nieuwe setting hergebruiken. Daarnaast is een groot deel van de producten die je in mijn webshop vindt geüpcycled (een nieuwe functie) of gerecycled. Iets dat mooi is, hoeft immers niet per se gloednieuw te zijn.

"Ik vind het belangrijk dat we bewuster met het milieu omgaan en door zaken te hergebruiken zijn we goed bezig."
- Dionne