Over Dionne Breure-Dullens eigenaresse Kleurvol Wonen

Hoi,

Ik ben Dionne Breure-Dullens en gek op interieurstyling en het volgen van de laatste woontrends! Het is mijn passie om huizen en bedrijfspanden om te toveren tot een kleurvolle thuisbasis. Want wees maar eens eerlijk, er zijn genoeg witte muren op de wereld 😉

Creativiteit zit in mijn bloed, en dat moet er ook uit. Naast mijn baan als marketeer ben ik daarom in 2015 gestart met kleurvolwonen.nl.  Het begon met maken van unieke woondecoratie en het opknappen van meubels in de weekenden en avonduren. Inmiddels ben ik gegroeid naar interieuradviseur en verkoopstylist en doe ik elke dag waar ik blij van word. Heerlijk!

Kleurvol interieuradvies voor jouw thuis of zaak

Er bestaat geen beter gevoel dan klanten die helemaal blij worden van je interieurontwerp. Ik wil je iets geven dat helemaal bij jou of jouw bedrijf past, maar waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. En het liefst met een gezonde dosis kleur, passend bij de ruimte waar het om gaat. Kleuren hebben namelijk een behoorlijke impact op hoe jij je voelt en hoe gemotiveerd je aan het werk gaat. Sommige kleuren laten je ontspannen, terwijl andere kleuren juist inspireren om met veel goede zin aan het werk te gaan. Ook vind ik het belangrijk om mijn klanten goed te leren kennen, zodat hun persoonlijkheid gereflecteerd wordt in het ontwerp en je je echt thuis voelt. Dat geldt natuurlijk ook voor het interieuradvies voor je zaak.

Zorgeloos verhuizen

Naast het geven van interieuradvies heb ik me ook gespecialiseerd in verkoopstyling. Wanneer je verliefd bent geworden op een ander huis, wil je niet tegengehouden worden doordat je je huidige woning niet verkocht krijgt. Daarom help ik jou je huis zo mooi mogelijk te stylen voor een breed publiek, zodat je meer kijkers krijgt en een grotere kans hebt het huis sneller en tegen een mooi bod te verkopen. En, no worries als je al verhuisd bent en een leeg huis hebt achtergelaten. Ook daarvoor heb ik een passende oplossing. Met kartonnen meubels die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn richt ik je huis sfeervol in.

Woondecoratie met passie gemaakt

Ook vind je op kleurvolwonen.nl wooninspiratie, woondecoratie en meubels om je interieur kleur geven. Naast mooie zelfgemaakte of opgeknapte producten, is er voor de creatieveling ook een aantal inspirerende doe-het-zelf tutorials te bekijken via de blog.

Upcyclen en recyclen

Omdat we met zijn allen al genoeg consumeren, probeer ik zo veel mogelijk materialen en spullen te recyclen. Ik vind het belangrijk dat we bewuster met het milieu omgaan en door zaken te hergebruiken zijn we goed bezig. Een deel van de producten die ik maak is dan ook geüpcycled (een nieuwe functie) of gerecycled. Iets dat mooi is, hoeft immers niet per se gloednieuw te zijn.

Wat is hier zoal te vinden?

In de shop vind je zelf gemaakte producten, zowel gloednieuwe als tweedehands producten die ik nieuw leven heb ingeblazen.

  • wanddecoratie
  • meubels
  • kussens

Zit er iets bij wat je gaaf vindt, maar wil je het liever in een ander kleurtje? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen. Of heb je zelf nog meubels hebt staan die een makeover kunnen gebruiken? Stuur dan een foto met uitleg van de opdracht via het contactformulier, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Daarnaast vind je op mijn blog genoeg wooninspiratie en tips voor je eigen stulpje. Wil je zelf aan de slag? Bekijk dan de DIY-ideeën.