Nice to meet you!

Hi, ik ben Dionne Breure en ik leef voor interieurstyling en interieurontwerp.

Als interieurstylist is het mijn passie om huizen om te toveren tot een kleurvolle thuisbasis. Want wees maar eens eerlijk, er zijn genoeg witte muren op de wereld. Mijn doel is om jou elke dag het gevoel te geven ‘Wat woon ik toch in een fantastisch huis!’ Ook als ik je over 10 jaar opbel wil ik dat je dit nog steeds volmondig kunt zeggen!

Stuur me een berichtje
over Dionne Breure interieurstylist

Opleidingen

Ik ging in de leerschool bij bijzondere interieurstylisten in het vak en volgde de vakopleidingen ‘Interieurstyling‘ en ‘Interieurontwerpen‘ bij de NIA Academie. Ook deed ik de opleiding ‘Binnenhuisarchitectuur, kleur en styling‘ van het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur.

Voor de styling van te verkopen huizen volgde ik eveneens de cursus ‘Vastgoedstyling‘ bij de NIA Academie. Daarnaast maakte ik een verdiepingsslag in het maken van lichtplannen door het volgen van de ‘Online Lichtcursus‘ van Annelies Valentijn van De Lichtschool.

Interieurstylist en ontwerper Dionne Breure

Gefascineerd door kleurgebruik in huis

Er bestaat geen beter gevoel dan klanten die helemaal enthousiast worden van je interieurontwerp. Ik wil je iets geven dat helemaal bij jou past, maar waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. En het liefst met een lekkere dosis kleur, passend bij de ruimte waar het om gaat en de sfeer die jij er wilt beleven.

Kleuren hebben namelijk een behoorlijke impact op hoe jij je voelt. Sommige kleuren laten je ontspannen, terwijl andere kleuren jou bijvoorbeeld juist inspireren om met veel goede zin aan het werk te gaan.

Ook vind ik het belangrijk om mijn klanten goed te leren kennen, zodat hun persoonlijkheid gereflecteerd wordt in het ontwerp en zij zich echt thuis voelen.

Mijn 3 belangrijkste pijlers

Prachtige kleuren in huis Prachtige kleuren in huis

Spannende kleurschema’s die je zelf nooit bedacht zou hebben, maar toch perfect bij je passen, dat is mijn doel. Inspirerende, kleurvolle interieurontwerpen en styling. Kleuren die je het juiste gevoel geven en je inspireren in je eigen huis.

Head over heels in love Head over heels in love

Ik wil dat je over 10 jaar nog steeds helemaal verliefd bent op je interieur! Trends zijn daarom niet zo belangrijk, wél wat bij jou past en hoe jij gebruik wilt maken van de ruimte. Daarom duiken we samen echt in op wat voor jou de beste ontwerpkeuzes zijn.

Concreet & helder Concreet & helder

Mijn interieurplannen zijn altijd zo concreet mogelijk, zodat jij precies weet hoe het werkelijkheid kan worden. Je hoeft dus niet meer eindeloos te wikken en te wegen en kunt kordaat stappen zetten.

Verhuizen is iets leuks

Naast het geven van interieuradvies heb ik me gespecialiseerd in verkoopstyling. Wanneer je verliefd bent geworden op een ander huis, wil je niet tegengehouden worden doordat je je huidige woning niet (tegen de juiste prijs) verkocht krijgt.

Het moet geen vervelende taak zijn om je huis te verkopen, maar juist iets spannends en moois. Daarom help ik jou je huis zo mooi mogelijk te stylen voor een breed publiek, zodat je meer kijkers krijgt en een grotere kans hebt het huis sneller en tegen een mooi bod te verkopen.

verkoopstyling dienst
"Ik vind het belangrijk dat we bewuster met het milieu omgaan en door zaken te hergebruiken zijn we goed bezig."
- Dionne