Oude meubels laten opknappen

Je oude meubels laten opknappen door Kleurvol Wonen? Geef je oude meubels een nieuwe look!

interieuradvies thuis dionne breure

Het is zonde om die mooie oude kast, stoel, tafel, kruk of ander meubelstuk weg te gooien als je er nog zoveel van houdt. Bladderende verf, krasjes in het hout, doorgezeten bekleding of een foute kleur hoeven niet het einde te betekenen voor je geliefde item. Of misschien heb je mooie herinnering aan die kast die vroeger altijd bij oma stond en wil je deze in je eigen interieur plaatsen, maar past die oude vintage look er niet goed bij. Geen nood, want met de meubel opknapservice van Kleurvol Wonen kun jij je oude meubels laten opknappen.

Vanuit mijn eigen huis in Weert (Noord-Limburg) tover ik jouw meubels helemaal om!

Kast opknappen

kast opknappen - oude meubels laten opknappen

Staat die oude kast al een tijdje op zolder, maar kun je hem maar niet weg doen? Denk er dan eens over na of de kast opknappen een goed idee is. Een nieuw likje verf, de deurtjes eruit halen en nieuwe knoppen geven al snel een heel ander effect. Kijk maar eens in de afbeelding hierboven hoe dit een wereld van verschil kan betekenen.

Kast verven

kast verven - oude meubels laten opknappen

Ook een dressoir kan prima opgeknapt worden. Misschien is je behang of muurkleur met verloop van tijd veranderd en zou je die kast graag beter laten matchen met de achterwand. Geef via het formulier een foto, het materiaal en je wensen door. Dan kijk ik wat er allemaal mogelijk is!

Oude tafel verven

oude tafel verven - oude meubels laten opknappen

Zelfs de lelijkste tafels kunnen weer een beauty worden. Je kunt bij Kleurvol Wonen daarom ook een oude tafel laten verven. In het voorbeeld hierboven zijn de kapotte laatjes verwijderd, heeft de tafel een nieuw likje verf gekregen en heb ik een mooie pop art afbeelding erop geschilderd. Maar denk bijvoorbeeld ook aan kindertafels met een krijtbord blad waarop de kinderen lekker kunnen krijten. Of de afbeelding van hun favoriete tekenfilmfiguurtje bovenop het blad. Laat je fantasie op de vrije loop!

Stoelen bekleden

stoelen stofferen - meubels laten opknappen

Bij oude meubels laten opknappen kun je ook denken aan meubels stofferen. In het voorbeeld hierboven zie je stoelen die naar schatting wel 60 jaar oud zijn. Het stro van binnen is vervangen voor polyether, zodat de rugleuning en het zitkussen weer heerlijk zitten. Ook zijn oude springveren vervangen voor nieuwe singels, zodat de zitting goed stevig is. De stoelen zijn bekleed met moderne, vrolijke stof. Natuurlijk kun je ook stoelen met krijtverf laten schilderen of kiezen voor een rustigere, klassiekere uitstraling dan op de foto’s.

Je eigen oude meubels laten opknappen?

Like what you see? Vul dan het formulier rechts op deze pagina in om je eigen meubels een nieuwe look te laten geven. Het liefst ontvang ik een aantal foto’s van het betreffende meubelstuk, hoor ik van welk materiaal het gemaakt is, en wat al je wensen zijn. Op basis daarvan kan ik een schatting maken van de materiaalkosten en uren. Dit krijg je terug gepresenteerd in offerte op maat. Dan mag jij beslissen of ik voor je aan de slag mag met verf, stof, schuurmachine, et cetera, et cetera.