Interieur QuickScan

In 45 minuten zie ik zo waar de kansen liggen om je interieur een boost te geven

Voelt jouw interieur na jaren nog altijd niet ‘af’? Erger jij je dagelijks aan het gebrek aan eenheid en weet je dat er veel meer uit je interieur te halen is? Maar kun je zelf de vinger niet op de zere plek opleggen? Dan is een Interieur QuickScan precies wat je nodig hebt.

Plan direct een advies
interieur quickscan aanvragen

Hoe ga ik te werk?

Ik kijk 45 minuten met je mee via beeldbellen op je telefoon/tablet, terwijl jij door je woning loopt. Door mijn jarenlange ervaring als interieurstylist zie ik zo waar de kansen liggen om jouw interieur een flinke boost te geven. Ik geef je dan ook direct tips om meer eenheid in je woning te krijgen. 

  • Misschien komt jouw zithoek wel veel beter uit de verf door er een mooi rond kleed onder te leggen, zodat je verbinding creëert.
  • Of kun je met een aantal accessoires je woonkamer een stuk gezelliger maken.
  • Of hangt je lamp te hoog boven de eettafel?
  • Is het kleurenpalet toe aan een opfrisbeurt?
  • Of kun je qua materiaalkeuze wat extra spanning aanbrengen?

Zomaar een aantal voorbeelden die hét verschil kunnen maken voor jouw interieur.

Jouw actiepunten

Na de Interieur QuickScan krijg jij van mij een lijstje hebt met actiepunten die je kunt oppakken. Heb je na de sessie nog hulp nodig, bijvoorbeeld om het juiste vloerkleed uit te zoeken of een passend kleurenpalet samen te stellen? Dan vind ik het heel tof om je hier verder mee te helpen.

Kosten Interieur QuickScan

Je boekt een online advies van 45 minuten al voor €75,-. Dus ook super leuk om cadeau te geven aan die ene vriendin die geen enkel woonprogramma mist, maar zelf nog niet helemaal happy is met haar interieur 😉

Boek direct de Interieur QuickScan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Na het invullen van het formulier neem ik gauw contact op om een datum in te plannen.