Plantenadvies woonkamer bestellen

Meer groen in je geliefde woonkamer

Wat leuk dat jij meer groen in huis wilt! Ik maak voor jouw woonkamer graag een mooi plantenadvies dat helemaal aansluit bij jouw wensen en geef doelgericht advies over de beste combinatie van kamerplanten in jouw woonkamer (en/of keuken). Daarvoor hebben we eerst een uitgebruik gesprek om je wensen en de omgeving voor de planten te bespreken.

Inhoud van een advies:

  • Digitaal rapport met een selectie van 6-8 planten voor jouw woonkamer
  • Handige plantenkaart met uitgebreid verzorgingsadvies per plant
  • Prachtige combinatie aan bloempotten voor de juiste styling
  • Extraatje: algemeen plantenverzorgingsadvies voor als je later zelf nog extra planten wilt aanschaffen

Kosten: € 155,-

  • Optioneel: ontvang je advies in een handig papieren boekje thuis in de brievenbus voor €30,- extra

Wil je meer weten over de werkwijze? Dat lees je hier terug.

plantenadvies groenstyling

Plantenadvies woonkamer aanvragen

  • Je krijgt het rapport standaard digitaal toegestuurd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In het kort over een plantenadvies voor de woonkamer

Bij het opstellen van een plantenadvies voor de woonkamer selecteer ik niet alleen planten die fijn in de ruimte matchen en hier geschikt voor zijn; ik let ook op hoe groen jouw vingers zijn. Word je wel blij van kamerplanten, maar niet van dagelijks water geven bijvoorbeeld? Dan zal ik in het plan planten adviseren die makkelijk in onderhoud zijn. Of heb je een onderzoekende puppy in huis? Dan adviseer ik geen giftige planten. Ook let ik op welke sfeer je in huis wilt neerzetten en welke planten jij mooi vindt. Daarnaast adviseer ik je ook over bijpassende potten en regel in de groenstyling voor je. Met de handige verzorgingskaarten, ben jij daarnaast helemaal voorzien van alle informatie die jij nodig hebt om je planten een goed thuis te geven.

Overtuigd? Vul dan gauw bovenstaand formulier in en geniet binnenkort van een groene woonkamer! Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestigingsmail van mij met daarin de vraag om alvast enkele foto’s + een plattegrond van de ruimte toe te sturen. Ook zal ik wat datums voorstellen om het (video)belletje in te plannen waarin we het kunnen hebben over al je plantenwensen.