Interieurontwerp Bedrijven

Ga voor een verrassend, zakelijk interieurontwerp op maat.

Compleet afgestemd op de bedrijfsidentiteit en doelgroep van jouw eigen zaak.

Wil jij je eigen zaak openen en zoek je een interieurontwerper? Of wil je het interieur van je huidige bedrijf laten updaten? Dan weet je waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk de uitstraling van je zaak is om een goede indruk te maken op je klanten. Keer op keer opnieuw. Kleurvol Wonen ontwerpt voor het interieur van bedrijven verrassende concepten en verzorgt desgewenst ook de uitvoer van A tot Z.

Interieuradvies bedrijven kantoorruimte

Voor wie?

Allerlei bedrijven kunnen bij Kleurvol Wonen een professioneel interieurontwerp laten maken.

  • Of je nou een praktijkruimte aan huis hebt,
  • een winkel of horecazaak wilt laten inrichten,
  • of je kantoor aan huis sfeervol en praktisch wilt laten ontwerpen.

Het kan allemaal!

Raak de juiste snaar met een interieurontwerp specifiek afgestemd op jouw bedrijf

Met een zakelijk interieuradvies van Kleurvol Wonen ben je verzekerd van een succesvol concept. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat de uitstraling van je bedrijf, winkel of werkruimte perfect aansluit bij de sfeer die je wilt neerzetten. Dat is niet alleen belangrijk om het imago te laten matchen met de bedrijfsidentiteit, maar ook om bezoekers te laten terugkeren. En wist je dat de juiste ambiance jouw medewerkers kan motiveren?

De juiste sfeerbeleving De juiste sfeerbeleving

In mijn plannen ga ik op zoek naar de juiste sfeerbeleving die aansluit op het gewenste bedrijfsimago, de huisstijl en de omgeving van het pand. Een betere esthetische sfeer zorgt namelijk voor een hogere waardering van klanten.

Laat bezoekers terugkeren Laat bezoekers terugkeren

Door het wow-effect te creëren, zorg jij ervoor dat klanten terugkeren. Het interieur van je bedrijf kan daar een grote bijdrage aan leveren. Daarom streef ik in mijn ontwerpen altijd naar een uniek concept.

Motiveer je medewerkers Motiveer je medewerkers

Uit onderzoek blijkt dat de omgeving waar je werkt een positieve invloed kan hebben op je productiviteit. Bijvoorbeeld door slim om te gaan met kleuren, de indeling van de ruimte en een prettige verlichting.

Creatieve, unieke invulling Creatieve, unieke invulling

Jouw bedrijf is het andere niet. Daarom is het belangrijk een unieke ervaring neer te zetten. Met mijn creatieve oog ga ik op zoek naar een concept dat uniek is voor jouw bedrijf.

Helder en uitvoerbaar ontwerp Helder en uitvoerbaar ontwerp

Plannen moeten ook uitvoerbaar zijn. Als interieurontwerp bedrijf zorg ik er daarom voor dat je een helder plan in handen hebt, dat past binnen je budget en je mogelijkheden. Desgewenst schakel ik de juiste vakmensen voor je in.

Van update tot totale vernieuwing Van update tot totale vernieuwing

Je kunt bij mij terecht voor een update van je bestaande bedrijfsinterieur of een complete vernieuwing. Ik vind het tof om voor jou een passend interieurontwerp te maken!

"Ik ben 100% happy en ben helemaal zen op mijn kamer. Ook mijn klanten vinden het echt een fijne ruimte geworden.”
JANE - EIGENARESSE PEDICURE VOETREFLEX PRAKTIJK JANE SCHOUTETEN
"De reacties zijn super... overzichtelijk, leuke entourage, fijne omgeving... Echt mega leuk!"
JOLISA - EIGENARESSE LUNCHROOM BIJ ONS OMA

Mijn werkwijze

Ieder traject wordt afgestemd op jou als klant, maar in grote lijnen doorlopen we vier stappen.

1. Kennismaking en inventarisatie 1. Kennismaking en inventarisatie

Het is allereerst belangrijk om erachter te komen of wij een goede klik hebben met elkaar. Tijdens dit gesprek wil ik ook graag meer te weten komen over jouw zaak, doelgroep en eventuele medewerkers. Welke sfeer wil je neerzetten? Wat mag er allemaal gebeuren? Welke verwachtingen heb je van mij als zakelijk interieurontwerper?

2. Ontwerp conceptindeling 2. Ontwerp conceptindeling

Bij het interieurontwerp van bedrijven is het belangrijk om eerst vast te stellen wat de optimale indeling is. Dit wordt uitgewerkt in een plattegrond op schaal. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met welke activiteiten er allemaal zullen plaatsvinden en wat bijvoorbeeld een prettig looppad is.

3. Presentatie compleet plan 3. Presentatie compleet plan

Bij het neerzetten van de juiste sfeer is een cruciale rol weggelegd voor het kleurenpalet, materialen, belichting, meubels en sfeermakers. Het plan wordt vaak in 3D gevisualiseerd, zodat je de sfeer nóg beter kunt proeven.

4. Uitvoer van het ontwerp 4. Uitvoer van het ontwerp

Met het complete plan heb je een praktisch en helder ontwerp in handen. Je kunt ervoor kiezen om het zelf uit te voeren of daar mijn hulp voor in te schakelen, zodat je één centraal aanspreekpunt hebt.

Kennismaken en een vrijblijvende offerte ontvangen?

Ik hoor graag jouw verhaal als ondernemer! Plan een afspraak in om kennis te maken en samen te onderzoeken hoe het interieur van jouw bedrijf de juiste snaar kan raken bij de klant!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.