Compleet Interieuradvies

Ga je verhuizen, verbouwen of gaat je interieur compleet op de schop? En wil je dit keer een droominterieur waarin jij je helemaal jezelf voelt en na 5 of 10  jaar nog steeds denkt ‘Wauw, wat woon ik toch fijn!’? Dan past een compleet interieuradvies perfect in jouw plaatje.

Hoe ga ik te werk?

Met een compleet interieuradvies help ik je bij alles wat je nodig hebt voor je nieuwe interieur. Zo maken we er samen jouw droominterieur van!

Stap 1.

Ik kom eerst bij jou op locatie langs voor een kennismakingsgesprek van ongeveer 1,5 uur. Wie ben jij/je gezin? Hoe wonen, leven, spelen en ontspannen jullie? Wat vinden jullie belangrijk in huis, maar ook in het leven? Waar word je blij van of wat zijn juist je woonergernissen? En hebben wij een goede klik met elkaar?

Tijdens dit gesprek verzamel ik allerlei informatie waarmee ik een goede indruk krijg van jullie én jullie woonwensen. Dat vormt een belangrijke basis voor het ontwerp. En jij krijgt een goed beeld van mij en mijn werkwijze. Tevens ontvang ik graag een plattegrond van de ruimte(s) en enkele sfeerbeelden die je aanspreken ter inspiratie.

Stap 2.

Daarna ga ik aan de slag met het maken van een moodboard en het samenstellen van een kleurenpalet. Ook kijk ik naar de (nieuwe) ideale indeling van de ruimte. Deze presenteer ik aan jullie via een online meeting. Dit geeft de gelegenheid om eventueel wat bij te sturen in de plannen en alvast enkele belangrijke knopen door te hakken.

Stap 3.

Na jullie goedkeuring ga ik aan de slag met het complete ontwerp. Klaar? Dan kom ik het plan live bij jullie thuis presenteren op grote foamboarden, eventueel aangevuld met een 3D-video. Dit krijg je allemaal netjes in een geprint boekje én digitaal van me mee, zodat je het op elk moment rustig kunt bekijken. Een wijziging aanbrengen? Geen punt! Naar aanleiding van de feedback op de presentatie kunnen er nog kleine wijzigingen in het plan gemaakt worden, zodat je helemaal tevreden bent!

interieuradvies compleet indeling moodboard en materialenplan

Wat mag je verwachten van een compleet interieuradvies?

  • Moodboard met de beoogde sfeer, kleuren en materialen
  • Realistische 3D-visualisering van je nieuwe inrichting, met 3D-beelden en een gave video walk-through door de ruimte(s) heen
  • Kleuradvies voor alle wanden van de ruimte(s): welke verfkleur/behang/tegels/wandbekleding komt waar? En waarom? Beschikbare staaltjes neem ik voor je mee
  • Meubelplan in de vorm van een 2D-plattegrond met meubelopstelling en de specifieke, geadviseerde meubels
  • Materiaaladvies voor de vloer en raambekleding. Ook hiervan neem ik beschikbare staaltjes mee
  • Lichtplan voor alle armaturen in de ruimte(s)
  • Stylingsadvies voor de accessoires zoals vloerkleed, kussentjes, vazen en andere decoratie, inclusief een concrete shoppinglist van waar je welk item kunt aanschaffen
  • Plantenadvies inclusief verzorgingstips en bloempotten, passend bij de lichtinval in huis en de groenheid van jouw vingers

Prijsindicatie voor woon- en eetkamer is gemiddeld € 1.450 – € 1.900 (afhankelijk van de betreffende ruimte en gekozen opties). Indicatie met keukenontwerp gemiddeld € 3000,-

Vul hieronder het aanvraagformulier in en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

Compleet interieuradvies aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
"We zochten iemand die ons kon helpen de combi te maken tussen modern en de oude elementen van het huis. Dat is helemaal gelukt."
Inge & Brian
"Er viel gewoon een last van mijn schouders toen de keukenindeling gepresenteerd werd. Zelf kwamen we daar maar niet uit."
Saskia
"Over elk detail heb je nagedacht en alles is op elkaar afgestemd. Onze wensen zijn vertaald in een prachtig ontwerp voor onze woonkamer waar we ontzettend blij mee zijn."
Amanda