Interieuradvies Thuis

Investeer in een uniek interieur met meer gezelligheid & kleur

Ben je verhuisd, maar voelt het ondanks je inspanningen nog niet echt als jouw eigen plek? Of heb je al jarenlang dezelfde inrichting en is het echt weer eens tijd voor wat nieuws?

Wil je wel graag je huis in een nieuw jasje steken, maar heb je eigenlijk geen idee hoe je een goed interieurplan samenstelt? Of weet je wel wat je mooi vindt, maar weet je niet hoe je de juiste combinaties maakt? Zou je graag meer kleur in huis willen, maar durf je niet goed en kies je telkens voor de veilige optie?

Een interieurplan maken is niet eenvoudig

Het is niet gek dat je met dit probleem zit. Veel mensen hebben een ‘standaard’ interieur. Veelal witte muren, geen opvallende meubelstukken, hier en daar een (te hoog opgehangen) schilderij, je kent het wel. Als jij wat anders wilt, dan help ik jou die stap verder te gaan en te overtuigen van wat er allemaal mogelijk is met je woning!

interieuradvies thuis dionne breure

Interieuradvies Thuis met lef

Voor een goed interieuradvies voor thuis moet je nadenken over de stijl en sfeer die je wilt neerzetten, wat een logische indeling is, hoe je de gehele dag prettige verlichting hebt, hoe je fijne kleur- en materiaalcombinaties maakt en nog veel meer.

Met mijn skills en een dosis lef til ik jouw interieur naar een ander niveau.

Ik ben Dionne en geef je graag interieuradvies voor thuis. Van klein kleuradvies tot geheel uitgewerkt ontwerp in 3D met bijbehorende visuals en video, of zelfs de gehele uitvoer van het project, alles is mogelijk. Zo krijg jij het interieur dat je wilt, doe je geen miskopen meer en bespaar je een hele hoop tijd!

Hoe kan ik jou helpen?

Met mijn interieuradvies ben je verzekerd van een unieke en kleurvolle inrichting die past bij je persoonlijkheid. En je bespaart ook nog eens een hoop tijd en geld, doordat je niet meer eindeloos hoeft te wikken en wegen hoe je je droominrichting voor elkaar krijgt of spullen koopt die uiteindelijk toch niet goed passen bij de rest van je inrichting. Je kunt bij mij ook terecht voor een online interieuradvies.

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen een straal van 10 km vanaf Weert. Meerprijs €0,25 p/km. Het kennismakingsgesprek bij interieuradvies op maat is kosteloos. Er moet immers een fijne klik zijn tussen ons. Mocht je daarna geen verdere samenwerking wensen, dan worden alleen de reiskosten in rekening gebracht.

Ohhhh wauw! Wat gaaf die kleuren. Daar zouden we zelf echt nooit op zijn gekomen, maar echt heeeel mooi.
Inge en Brian - Grevenbicht

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen Interieuradvies Thuis?

Lees hieronder dan meer over hoe ik jou kan helpen meer kleur, gezelligheid en persoonlijkheid te brengen in je interieur!

Of bekijk mijn portfolio
Materiaal- en kleuradvies

Materiaal- en kleuradvies

Je mag van mij een origineel materiaal- en kleuradvies verwachten. Het gebruik van opvallende kleuren/prints en hun invloed op je gemoedstoestand spelen daarin een centrale rol.

Lees meer
2D-meubelplan of 3D-visualisatie

2D-meubelplan of 3D-visualisatie

Ook kun je bij mij terecht voor een meubelplan in 2D, voor de ideale meubelopstelling. Kies voor de 3D-visualisatie om als het ware al ‘echt’ door je nieuwe inrichting te lopen en kleuren/materialen te beleven.

Lees meer
Lichtplan

Lichtplan

Weg met die donkere of juist overbelichte hoekjes in huis. Met dit concrete lichtplan heb je op ieder moment van de dag het juiste licht in huis. Én weet je welke lampen mooi bij je interieur passen.

Lees meer
Plantenadvies / groenstyling

Plantenadvies / groenstyling

Voor iedereen die wel van planten houdt, maar niet zo’n groene vingers heeft. Ik vertel je hoe je met mooie bloemen en planten je huis opfrist en hoe je ze eenvoudig kunt verzorgen.

Lees meer
Personal shopping

Personal shopping

Verspil geen tijd en geld meer aan het urenlang zoeken naar meubels die bij thuiskomst een (dure!) miskoop blijken te zijn. Ik presenteer je een concreet plan waarmee jij direct aan de slag kunt of shop de meubels voor je bij elkaar!

Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Leun achterover met een goed boek terwijl ik de projectbegeleiding voor de uitvoer van het interieuradvies op me neem. Ik fungeer als centraal aanspreekpunt voor alle vaklui. Dat bespaart jou een hoop tijd!