Kleuradvies? Ik ben jouw kleuradviseur!

Durf meer met kleur

Vind jij interieurkleuren combineren lastig? Of wil je wel anders maar durf je niet goed? Met nieuwe kleuren kun jij in één slag een andere sfeer neerzetten. Kleur heeft namelijk enorm veel invloed op je zintuigen en de sfeer in huis. Wil je bijvoorbeeld een warme, intieme sfeer? Of juist een frisse en open sfeer? Met een persoonlijk kleuradvies voor je interieur zoeken we uit welke sfeer jij wilt beleven in iedere ruimte en welke kleuren daar perfect bij passen.

Met mijn advies hoef je niet meer twijfelen welke kleuren mooi met elkaar combineren en smeer je geen kleur meer op de muur die totaal verkeerd uitpakt. Wat je wél krijgt? Een prachtig en verrassend kleurenpalet dat helemaal tot zijn recht komt in jouw woning.

Ja, ik wil een kleuradvies!
kleuradvies kleuradviseur

Hoe komt het kleuradvies tot stand?

Stap 1.

Ik ontvang graag een plattegrond op schaal en foto’s van de ruimte. Vergeet daarbij niet foto’s van je huidige (en eventueel nieuwe) meubels te sturen. Daarnaast vraag ik je enkele inspiratiebeelden op te zoeken en met mij te delen, bijvoorbeeld via een compact pinterest bord. Daarna plannen we een online meeting in om al je wensen en vragen te bespreken.

Stap 2.

Vervolgens ga ik aan de slag met een moodboard met de beoogde sfeer en het kleurenpalet. Deze ontvang je per mail van mij. Zitten we op één lijn? Dan ga ik aan de slag met het maken van een kleurenplan.

Stap 3.

In het kleurenplan geef ik op de plattegrond weer welke verfkleur, behang, tegels, wandbekleding op welke wand komt. Ik vertel je ook waarom ik die keuzes maak. Ik kijk namelijk niet alleen naar jouw persoonlijke voorkeur, de combinatie van kleuren en het optisch effect, maar ook naar de onderlinge verhouding voor de juiste kleurbalans. Én ik houd rekening met het natuurlijke zonlicht dat binnenstroomt.

Verder ontvang je tips voor de kleur van meubels, de kleur van accessoires (zoals kussentjes op de bank, het vloerkleed en een grote vaas) en de kleur van de raambekleding. Én ik leer je een aantal basisregels waarmee je zelf de ruimte mooi kunt afstylen.

Ik kom bij je thuis langs om het plan te presenteren en breng dan ook de verf-kleurstalen mee. Een behang of tegeltjes aan de wand? Ook hiervan ontvang je een staaltje! Zo heb jij met een kleuradvies een concreet plan in handen waarmee jij met kleur de juiste sfeer realiseert in jouw woning!

kleuradvies interieur kleuradviseur

Wat heb je met een kleuradvies in handen?

  • Moodboard met de beoogde sfeer
  • Kleurenplan in de vorm van een 2D-plattegrond met daarop aangegeven welke verfkleur, behang, tegels of wandbekleding waar komt? En waarom? Inclusief handige shoppinglist met linkjes/adressen waar je deze items kunt aanschaffen
  • Tips voor de kleur van raamdecoratie, meubels, vloerkleed en overige grote accessoires, zodat je zelf de ruimte mooi kunt afstylen en het één kloppend geheel wordt
  • Verfstalen, tegels en behangstalen (mits deze beschikbaar zijn)
  • Document met algemene stylingstips die je vooruit helpen je plan tot een hoger niveau te tillen

Prijsindicatie voor een uitgebreid kleuradvies voor woonkamer is gemiddeld €575,-.

Een kleuradvies kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een meubelplan, materiaaladvies, lichtplan, plantenadvies, 3D-visualisaties en uitgebreid stylingsadvies met concrete shoppinglist voor alle grote accessoires.

Kleuradvies aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor welke ruimtes kan ik een kleuradvies ontvangen?

Een interieur kleuradvies kun je voor alle ruimtes in huis aanvragen. Sterker nog, vaak zie ik dat er een advies voor meerdere ruimtes gewenst is. Zo loopt het kleurenpalet door de hele woning mooi door en krijg je eenheid. Kleuradvies woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken ontvangen?

Vul hierboven het aanvraagformulier in en ik neem gauw contact met je op om het kleuradvies te starten!

"Ohhhh wauw! Wat gaaf die kleuren. Daar zouden we zelf echt nooit op zijn gekomen, maar echt heeeel mooi."
Inge
"Dionne heeft ons echt verrast, zoals de combinatie van gele met donkergroene eetkamerstoelen en de lichtgroene lambrisering."
Lisette
"Dionne zei dat het wel wat kleur kon gebruiken, maar raadde rood echt af. Dat is maar goed ook, want de bedoeling van de kamer was ‘zen’, rust, warmte."
Jane