Interieuradvies aan huis, direct aan de slag!

Ideaal als je al min of meer een plan in je hoofd hebt, maar nog twijfels hebt

Ga jij je woning opnieuw inrichten of verhuizen, maar durf jij op bepaalde designkeuzes geen klap te geven? Dan is een interieuradvies aan huis wat voor jou! Samen kijken wij naar de punten waar jij over twijfelt en maken we de beste keuze voor jouw nieuwe inrichting.

Want tijdens een advies aan huis mag je mij gedurende 3 uur al je vragen stellen over kleur, materiaal, meubelopstelling én styling met planten. Wedden dat jij met een gerust hart gaat slapen?

Plan direct een advies
interieuradvies aan huis inspiratiesessie

Hoe ga ik te werk?

Kom ik bij je langs, dan kun je fijn jouw vraagstukken aan mij voorleggen en samen met mij bepalen wat voor jou de beste keuze is.

Stap 1.

Om het maximale te halen uit het interieuradvies aan huis, zorg ik eerst dat ik goed op de hoogte ben van jouw vraagstukken. Daarom plannen we eerst een belletje in, nadat jij mij een plattegrond van de betreffende ruimte(s) hebt toegestuurd. Tijdens dit gesprek kun jij me precies vertellen waar je over twijfelt.

Zoals: welke tint blauw komt het beste op welke muur uit. En wat doe je met de rest van de wanden? Of, welke staal van de vloer matcht het beste in jouw plaatje én is tevens ook praktisch? Wat doe je met de meubelopstelling? Welke meubels kunnen eventueel mee van je oude woning? Ook kun je vragen hebben over het neerzetten van geschikte planten in je woning. En hoe je deze verzorgt.

Stap 2.

Ik kom bij je langs (óf je stuurt me een aantal goede foto’s van de woning) en neem daarbij een aantal belangrijke zaken mee. Dit varieert, maar denk bijvoorbeeld aan een plattegrond met meubels op schaal om de indeling uit te vogelen. En een aantal kleur-/behangstalen, die we in het daglicht tegen de wand kunnen houden. Nu is het tijd om je vragen te gaan beantwoorden en lopen we door de woning heen. Ik geef je een hoop toepasbare tips, waarmee jij de volgende dag al aan de slag kunt.

Stap 3.

Tijdens het interieuradvies aan huis kun jij ondertussen fijn meeschrijven over alle tips, groot en klein. Maar na afloop ontvang je van mij een document met daarin in ieder geval de belangrijkste dingen die besproken zijn.

Vaak worden tijdens een advies aan huis nieuwe kleuren of behang voor op de wand uitgezocht. Ben je zelf niet zo handig of heb je er geen tijd voor? Dan kun jij mij ook als schilder of behanger inhuren, wel zo fijn 😉

"We zijn heel blij met de inzichten en het advies. Ik wilde een warm, rustig familiehuis, hier werd goed naar geluisterd. Absoluut een aanrader!"
Renske

Kosten interieuradvies aan huis

Je boekt een advies aan huis al voor €325,- (reiskosten rondom een straal van 25 km vanuit Geleen inbegrepen, daarna wordt er € 0,35 p/km gerekend) .

Vul hieronder het aanvraagformulier in en ik neem contact met je op om je wensen te bespreken en je meer te vertellen over de mogelijkheden van een interieuradvies aan huis.

Interieuradvies aan huis aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.