Compleet interieuradvies van A tot Z

Ideaal als je gaat verhuizen, verbouwen of een nieuwbouwwoning hebt gekocht

Lig jij wakker van de verhuiszorgen, de vrees dat jouw interieur (wéér) niet helemaal wordt zoals je gedroomd had en de tijdrovende zoektocht naar eenheid in jouw interieur? Haal dan even diep adem…

Dit kan namelijk zoveel leuker! Ik ben er voor jou om de mogelijkheden van je woning te ontdekken. Met een compleet interieuradvies maak ik van die kale ruimte een sfeervol interieurontwerp waarin het complete plaatje ‘klopt’ voor jouw gevoel. Niet meer ergeren aan meubels of kleuren die niet bij elkaar matchen, rommel in huis of dat het interieur eigenlijk wel een beetje saai of standaard is.

Ik zorg voor een concreet en uniek plan waarmee je dit keer écht helemaal happy wordt van je woning. Geen twijfels, miskopen of eindeloos winkels afstruinen, maar snel een prachtig én praktisch resultaat!

Plan direct een inspiratiesessie
Compleet interieurontwerp verhuizing verbouwing nieuwbouw
Interieuradvies en interieurontwerp

Fase 1.
van een compleet interieuradvies

Ik kom eerst bij je langs voor een inspiratiesessie aan huis van zo’n 3 uur. Wie ben jij/je gezin? Hoe wonen, leven, spelen en ontspannen jullie? Waar in huis word je echt blij van en welke problemen wil je juist z.s.m. opgelost zien? Deze sessie is perfect om op efficiënte wijze de fundamenten te leggen voor jullie nieuwe inrichting.

  • We gaan gezamenlijk aan de slag om een inspirerend moodboard te maken, waarmee we jullie gewenste sfeer helder en tastbaar maken. Hierdoor krijg je ook alvast een duidelijk beeld van de kleuren en materialen die mooi bij deze sfeer passen. En don’t worry, ik neem alle materialen mee, jij hoeft (bijna) niets voor te bereiden.
  • Twijfels over de ideale indeling van je ruimte? Dan leggen we samen jullie leefgewoonten onder loep, zodat meteen helder wordt hoe en waar de dynamiek in jullie huis is. Met handige meubels op schaal kunnen we een eerste opzet voor de indeling maken. Ik begin met een grove schets die ik gedurende onze sessie steeds meer ga verfijnen.

Aan het einde van de sessie heb jij dus een solide basis gelegd, waarop je concreet verder kunt bouwen. Zo kun je met plezier (dus, yes zonder stress!) jouw nieuwe interieur steeds helderder op papier zetten. Uiteraard help ik je daarna ook om de vervolgstappen uit te werken.

Fase 2.
van een compleet interieuradvies

In de tweede fase ga ik de diepte in en worden alle keuzes concreet. Alles komt bij elkaar en in deze periode werk ik aan een duurzaam interieur waar jullie jarenlang volop van zullen genieten. Een interieur dat enerzijds tijdloos is, maar ook flexibel en meedeint met de trends die jullie eventueel willen toepassen. Met een aantal 2D of 3D-visuals laat ik jullie zien hoe het nieuwe interieur eruit kan zien.

Ik kom het plan live bij jullie thuis presenteren op grote foamboarden, eventueel aangevuld met een 3D-video. Dit krijg je allemaal netjes in een geprint boekje én digitaal van me mee, zodat je het ook eenvoudig mee kunt nemen tijdens het shoppen. Een wijziging aanbrengen? Geen punt! Er is ruimte voor 1 feedbackronde, zodat je helemaal tevreden bent met het complete interieurontwerp.

In de tweede fase ontvangen jullie:

  • Een gedetailleerde uitwerking van de indeling
  • Een kleuradvies voor alle wanden van de ruimte, met echt geverfde kleur- en behangstalen
  • Een materialenplan met zoveel mogelijk relevante stalen (van bijv. vloer, raambekleding, meubelstoffering)
  • Een gedetailleerd meubelplan met handige shoppinglist
  • Een overzicht voor alle lampen in ruimte, voor een prettige verlichting
  • Stylingsadvies voor de accessoires zoals vloerkleed, kussentjes, vazen en andere decoratie, inclusief een concrete shoppinglist
  • Plantenadvies inclusief verzorgingstips en bloempotten, passend bij de lichtinval in huis en de groenheid van jouw vingers
interieuradvies compleet indeling moodboard en materialenplan

Fase 3.
van een compleet interieuradvies

Het plan kan tot uitvoer gebracht worden, yes! Ik regel graag de juiste vakmannen én de communicatie met hen, zorg ervoor dat meubels en accessoires besteld worden en vind het super tof om een dag bij je langs te komen om de puntjes op de i te zetten. Liever zelf aan de slag? Ook dat kan prima! Met mijn interieurplan weet jij namelijk precies welke stappen jij kunt zetten om het plan tot leven te brengen.

"We zochten iemand die ons kon helpen de combi te maken tussen modern en de oude elementen van het huis. Dat is helemaal gelukt."
Inge & Brian
"Er viel gewoon een last van mijn schouders toen de keukenindeling gepresenteerd werd. Zelf kwamen we daar maar niet uit."
Saskia
"Over elk detail heb je nagedacht en alles is op elkaar afgestemd. Onze wensen zijn vertaald in een prachtig ontwerp voor onze woonkamer waar we ontzettend blij mee zijn."
Amanda

Prijsindicatie

Ieder ontwerp begint met een Interieur Inspiratiesessie aan Huis  van zo’n 3 uur, waarin we al lekker concreet aan de slag gaan (fase 1, à € 325,-).

Prijsindicatie voor fase 2 van het interieurplan voor een woonkamer is gemiddeld € 1275,- tot € 1700,- (afhankelijk van de grootte van betreffende ruimtes en gekozen opties). In overleg kan ook de uitvoer van het plan (deels) aan mij uitbesteed worden (fase 3), zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten.

Start met een inspiratiesessie

Vul je gegevens in en ik neem gauw contact met je op om de sessie te plannen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.