Interieuradvies & interieurontwerp dat inspireert

Een uniek interieur met meer gezelligheid en kleur

Ga je verhuizen of verbouwen en wil je dit keer écht een interieur om verliefd op te worden? Of wil je jouw huidige woning in een nieuw jasje steken, maar heb je geen idee hoe je een goed interieurplan samenstelt? Dan kan ik je helpen om je interieur professioneel aan te pakken. Dat doe ik met een dosis lef én kleur, zodat jij een uniek interieur krijgt waar jij jarenlang volop van kunt genieten.

Stuur mij een bericht
interieuradvies en interieurontwerp
interieurstylist inhuren

Hoe kan ik jou helpen?

Voor een mooi interieurplan moet je nadenken over de stijl en sfeer die je wilt neerzetten, wat een logische indeling is, hoe je de gehele dag prettige verlichting hebt, hoe je fijne kleur- en materiaalcombinaties maakt en nog veel meer. Elk advies begint daarom met een uitgebreide kennismaking waarbij ik jou graag leer kennen, zodat het advies perfect aansluit op jouw persoonlijkheid en woonwensen.

Als jij dit keer wat anders wilt, dan help ik jou die stap verder te gaan en te overtuigen van wat er allemaal mogelijk is met je woning!

Ik ben Dionne – interieurstylist – en help je graag. Van een interieuradvies aan huis of uitgebreid kleuradvies, tot een compleet interieurontwerp in 3D en zelfs de uitvoer van het project. Zo krijg jij het interieur dat je wilt, doe je geen miskopen meer en bespaar je een hele hoop tijd! Goed om te weten: onderstaande adviespakketten zijn ook online mogelijk.

Compleet interieurontwerp verhuizing / verbouwing / nieuwbouw

Vanaf €1800,- | Compleet interieurontwerp in 3D uitgewerkt + presentatie + interieuradviesboek

Heb jij grootse plannen met je interieur, maar heb je moeite om het interieur van jouw dromen concreet te maken? Dan is een compleet interieuradvies wat voor jou! Ik maak voor die kale, lege ruimte een sfeervol interieurontwerp, dat we tussentijds met elkaar afstemmen.

Van moodboard, tot indeling van de ruimte, kleuradvies en lichtplan tot concrete meubels en sfeervolle decoratie. En met een plantenadvies maak jij jouw woning extra huiselijk. Door de 3D video walk trough krijg jij een perfect beeld van wat mogelijk is met jouw (nieuwe) woning! En met stalen van wandkleuren, vloer, wand- en raamdecoratie wordt jouw nieuwe interieur nóg tastbaarder.

Aan het einde van de rit heb jij een concreet en compleet interieurplan in handen, dat je stap voor stap zélf, of met mij, kunt uitvoeren. Zo kun jij met zekerheid toewerken naar jouw droominterieur. Ideaal als je gaat verhuizen, verbouwen of een nieuwbouwwoning hebt gekocht.

Meer informatie over compleet interieurontwerp
Compleet interieurontwerp verhuizing verbouwing nieuwbouw
interieuradvies aan huis inspiratiesessie

Interieuradvies aan huis

€325,- | 3 uur mondeling stylingsadvies bij je thuis waar je direct mee aan de slag kunt

Heb jij diverse kleurstalen in huis gehaald voor op de wand, maar kun je maar geen keuze maken? Of zal je nou gaan voor die houtlook PVC-vloer of past een grijze tegelvloer beter bij de sfeer die je zoekt, en wat is praktisch? Ga je verhuizen en weet je niet goed of/hoe je meubels in het nieuwe plaatje passen? Dan is een interieuradvies aan huis iets voor jou! Gedurende 3 uur mag je mij al je vragen stellen over kleur, materiaal, meubelopstelling én styling met planten.

Je kunt dus fijn al je verschillende opties aan mij voorleggen en samen met mij bepalen wat voor jou de beste keuze is. Na afloop ontvang je van mij een document met daarin de belangrijkste dingen die besproken zijn.

Een interieuradvies aan huis is handig als je al min of meer een plan in je hoofd hebt, maar twijfelt over bepaalde zaken en hier een professionele kijk op wilt.

Meer informatie over interieuradvies aan huis

Uitgebreid kleuradvies

Vanaf €575,- | Moodboard + kleuradvies voor alle wanden & meubels/accessoires/raamdecoratie + algemene stylingtips

Ga jij je interieur in een nieuw jasje steken of ga je verhuizen, maar is de juiste kleurkeuze voor jou een struikelblok? Dan is een uitgebreid kleuradvies wellicht wat voor jou. Met dit advies gaan we uitzoeken welke sfeer jij wilt beleven in de betreffende ruimte en welke kleuren muur én wandbekleding daar perfect bij passen.

Middels een moodboard vang ik de sfeer waar je naar op zoek bent. Daarna ga ik voor je aan de slag met het maken van een kleurenplan voor de wanden én kijk ik daarbij ook naar behang of wandtegels als dat je wens is, inclusief stalen. Verder krijg je tips over de kleur van meubels, accessoires en raambekleding. Én ontvang je een aantal basis stylingtips om zelf de ruimte af te stylen.

Een uitgebreid kleuradvies wordt vaak gekozen als je méér wilt durven met kleur en hierbij gerichte, onderbouwde keuzes bij wilt kunnen maken.

Meer informatie over uitgebreid kleuradvies
uitgebreid kleuradvies