Etalage styling voor het MKB

Verkoop meer met de juiste presentatie

Lopen potentiële klanten je winkel, bakkerij of kapperszaak straal voorbij? Kijken hongerige mensen wel even naar binnen bij je broodjeszaak of restaurant, maar nemen ze geen plek aan een tafeltje? Goede kans dat de presentatie van je zaak niet optimaal is. Etalages vervullen een belangrijke rol in het verleiden van winkelend publiek om de zaak binnen te stappen. Ook creëert mooie decoratie een uitnodigende sfeer in bijvoorbeeld je lunchzaak of restaurant. Kleurvol Wonen realiseert etalages en presentaties met grote verleidingskracht!

Etaleren voor het MKB

Kleurvol Wonen is er voor kleine ondernemers en het MKB. Het inhuren van een etaleur lijkt door hoge kosten vaak alleen weggelegd voor grote winkelketens, maar niets is minder waar.

Het is mijn missie om jou te helpen om méér klanten te verleiden met sfeervolle etalages en winkelinrichtingen. Doordat het decoratiemateriaal in een andere setting opnieuw gebruikt kan worden, houden we de kosten laag en is het inhuren van een etaleur zeker ook voor het MKB weggelegd.

Bekijk portfolio
Etalagestyling kapsalon

Top 3 voordelen van etalage styling

Vergrootte stopkracht Vergrootte stopkracht

Trek meer klanten aan door bijzondere, verrassende winkelpresentaties.

Meer omzet Meer omzet

Een goede productpresentatie en sfeer in je zaak leiden tot meer verkopen.

Inspelen op trends Inspelen op trends

Etalages die aansluiten op de huidige trends en het seizoen.

Etalage styling brillenzaak

Jouw producten ‘in the picture’

Etaleren is een vak. Het is meer dan het ‘zomaar’ neerzetten van de producten uit je winkel. Het gaat om het stimuleren van de verkoop van producten uit jouw winkel. Met mijn kennis van etalage styling laat ik de producten er echt uitspringen. Zo verras en verleid je klanten tot het maken van een aankoop.

Weten wat ik voor jouw producten kan betekenen? Neem dan contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Trend- en seizoensstyling

Met etalages en aankleding van je zaak kan er perfect ingespeeld worden op de huidige trends en de seizoenen van het jaar. Denk bijvoorbeeld aan thema’s zoals voorjaar, Pasen, Moederdag, zomer, Halloween, herfst, Sinterklaas en Kerst. Voor ieder jaargetijde een aantrekkelijke etalage en inrichting.

Maar ook trends zoals handgeschreven krijtborden kunnen aan het etaleren te pas komen. Een duidelijke boodschap en strakke tekst leiden tot extra omzet!

Etalage styling kapperszaak

Waarom kiezen voor mijn hulp?

Geen aanschafkosten materialen Geen aanschafkosten materialen

Ik heb alle etalagemateriaal in huis en vul dit regelmatig aan met nieuwe decoratie. Je hoeft dus zelf niets aan te schaffen.

Flexibele inzet Flexibele inzet

Zo vaak als je wenst een nieuwe etalage styling. Van één tot twaalf keer per jaar een andere verrassende productpresentatie.

Geen zorgen Geen zorgen

De etalage styling wordt geheel voor je verzorgd, van conceptontwikkeling tot uitvoer in je winkel of zaak.

Wil jij ook meer klanten verleiden?

Neem dan gauw contact met me op om de mogelijkheden van etalage styling te bespreken. Want iedere dag die je wacht, is een gemiste kans op meer omzet.