Diensten

Alle diensten op een rijtje

Je woon- en werkomgeving zouden wat Kleurvol Wonen betreft altijd een genot mogen zijn voor het oog. Of het nu gaat om een huis, kantoor, winkeletalage, praktijkruimte of lunchroom, samen maken we er een uitnodigende, kleurvolle plek van! Geef je ogen eens de kost en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Interieuradvies & Interieurontwerp

Interieuradvies & Interieurontwerp

Ga je verhuizen? Of wil je je huidige woning een opknapbeurt geven? Kies dan voor ‘Interieuradvies Thuis’. Van een klein kleurenadvies tot een uitgebreide 3D-visualisatie met alles erop en eraan.

Lees meer
Interieurontwerp Bedrijven

Interieurontwerp Bedrijven

Een zaak die je klanten écht aanspreekt, of een kantooromgeving die je medewerkers inspireert het beste uit zichzelf te halen. Dat zijn de doelen van Interieurontwerp Bedrijven. Benieuwd hoe?

Lees meer
Verkoopstyling

Verkoopstyling

Hoe kun je je huis sneller verkopen? Een groter publiek aanspreken? Meer bezichtigingen krijgen? Tegen een hoger bod verkopen? Met ‘Verkoopstyling’ vergroot je je kansen enorm!

Lees meer
Plantenadvies voor in huis

Plantenadvies voor in huis

Voor iedereen die wel van planten houdt, maar niet zo’n groene vingers heeft. Ik vertel je hoe je met mooie bloemen en planten je huis opfrist en hoe je ze eenvoudig kunt verzorgen.

Lees meer
Meubel Opknapservice

Meubel Opknapservice

Wil jij je oude meubelstuk laten opknappen? Voor een esthetische update kun je bij mij terecht! Zo past het weer mooi bij je huidige inrichting.

"Ohhhh wauw! Wat gaaf die kleuren. Daar zouden we zelf echt nooit op zijn gekomen, maar echt heeeel mooi."
Inge & Brian
"Binnen een week nadat het huis online kwam te staan hadden we maar liefst 5x een royaal bod ontvangen op ons huis. Bizar gewoon!"
"Het resultaat krijgt een tien. Ik ben 100% happy en ben helemaal zen op mijn kamer."
Pedicure Voetreflex Praktijk Jane Schouteten