Kom knutselen bij Intratuin Weert

Kinderworkshops intratuin weert

Ook dit schooljaar kunnen kinderen iedere eerste en derde woensdagmiddag van de maand knutselen in de gezellige workshopruimte van Intratuin Weert. Ook op zaterdag kunnen zij soms de handen uit de mouwen steken. In samenwerking met Luster Workshops, ben ik regelmatig de workshopbegeleidster. Komen jouw (klein)kinderen ook lekker knutselen? En terwijl zij hun creativiteit ontdekken, kun jij genieten van een kopje koffie of thee in het gezellige Tuincafé van Intratuin Weert.

Agenda kinderworkshops

De kinderworkshops van Intratuin Weert zijn iedere keer weer anders. De ene keer gaan we aan de slag met papier en verf, de andere keer met wol of zelfs mozaïek. En natuurlijk zou Intratuin, Intratuin niet zijn als er ook aandacht is voor plantjes. Maar wat alle workshops met elkaar verbindt is de gezelligheid. Iedere keer gaan de kids met veel plezier aan de slag en laten ze zo trots als een pauw hun knutselwerk zien aan papa, mama, oma, opa, of de begeleider.

Hieronder vind je de agenda van 2018. De kinderen kunnen tussen 14:00 en 16:00 uur komen knutselen. Meestal duurt het maken van een knutselwerk 45 tot 60 minuten.

wo 3 oktober Dierendag uiltje: Bekleed een piepschuimen uitje met vrolijke stukjes stof en je hebt er een mooie muurhanger bij!
za 13 oktober Pompoenschilderen: Versier voor helloween je eigen pompoen. Met verf maak jij er je eigen creatie van.
wo 17 oktober Paddenstoelen styropor
wo 24 oktober Kijkdoos maken: Maak een minituintje met vogeltjes en leer meteen hoe je vogels in de winter helpt. Dat wordt kleuren, knippen, plakken en versieren met boomschors en mos.
wo 7 november Krukje met mozaïek: Beplak een krukje a la Gaudí met kleine steentjes en mozaïek er op los! 
wo 21 november Sneeuwbol van de zuidpool: Met sneeuw, een pinguin, ijsschotsen of zelfs een iglo maken ze er weer een winters tafereel van!
wo 5 december Sinterklaasknutsel
wo 19 december Kersthuis

Reserveer hier een plek voor een van de workshops!

Kinderworkshops intratuin weert - vogelkijkdoos

Kosten kinderworkshops Intratuin Weert

Voor de deelname aan een workshop wordt een kleine vergoeding van €2,50 gevraagd. DIt is contant te betalen bij binnenkomst in de workshopruimte (naast het Tuincafé). De kinderen krijgen tijdens de workshop ook een verfrissende beker ranja en wat lekkers aangeboden.

Alvast thuis aan de slag? Bekijk dan de DIY-projecten van Kleurvol Wonen.

Kleurvol Wonen interieurstudio

Wil jij meer inspiratie?

Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met leuke stylingtips, video’s en weetjes!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.