Kleurvol Wonen gaat verhuizen! Dat wordt opknappen geblazen

Kleurvol Wonen verhuisbericht

Yes, na acht jaar van huis weg te zijn geweest, keer ik weer terug naar mijn geliefde Limburg. Het leven op verschillende plekken in Nederland was spannend en ik heb veel leuke mensen ontmoet, maar wat vond ik het ook altijd weer fijn om terug in Limburg te zijn gedurende de weekends. 12 januari kregen mijn vriend en ik de sleutel van ons nieuwe huis in Weert en Kleurvol Wonen verhuist uiteraard gezellig mee! Natuurlijk komt een nieuw huis met de nodige opknapbeurten en design overwegingen. Mijn ervaringen en tips deel ik de komende periode via dit blog met jullie!

Een mooie opknapper

Je bent vast benieuwd naar het huis waar vanuit Kleurvol Wonen vanaf nu gaat bloggen. Ik kan in ieder geval niet wachten om het met jullie te delen! Het is een twee-onder-één-kapwoning uit de jaren 60. Ik was op slag verliefd op dit huis, omdat het leuke elementen bevat en behoorlijk wat potentie heeft om er nog veel meer uit te halen. Hieronder zie je een aantal foto’s van hoe het huis eruit zag toen we het kochten.

Verhuisbericht - huisje

Verhuisbericht - woonkamer

Verhuisbericht - keuken

Verhuisbericht - slaapkamer

Verhuisbericht - garage

Verhuisbericht - tuin

Een echte hobbyruimte!

Heb je hem gezien tussen de foto’s? Het huis bevat een enorme garage en uiteraard is dat een ideale ruimte om in te klussen. Voortaan zal ik dus vooral hier de producten van Kleurvol Wonen maken en video’s opnemen. Bovendien fantaseer ik ondertussen ook al stiekem over het geven van workshops in deze ruimte.

In welke stijl gaan we het huis opknappen?

Onze huidige meubels in de woonkamer zijn industrieel. Deze stijl vinden mijn vriend en ik nog steeds erg leuk en zullen we op de benedenverdieping van ons huis in Weert nog veel uitvoeriger gaan aanpakken.

Daarnaast houden we beiden erg van Spaanse en Mexicaanse invloeden. Omdat deze kleurvolle stijl niet altijd even goed matcht met een industriële stijl, hebben we besloten om de bovenverdieping in deze latino stijl te gieten.

Waarom kiezen, als je erg veel houdt van twee verschillende stijlen? 😉

Stay tuned…

Zoals gezegd zal ik de komende tijd veel gaan opknappen in huis en veel kamers inrichten. Ik deel mijn ervaringen regelmatig via dit blog, ook de blunders mochten die erbij zitten. Zo kunt jij deze voorkomen als je gaat klussen. We zijn inmiddels al aan de slag gegaan met het verven van de bovenverdieping. De eerste tips hierover volgen snel dus blijf Kleurvol Wonen in de gaten houden als je niks wilt missen!

Groetjes,

Dionne

Kleurvol Wonen interieurstudio

Wil jij meer inspiratie?

Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met leuke stylingtips, video’s en weetjes!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Laat een reactie achter