Binnenkijken: De grote babykamer roomtour

Wat vind ik het ontzettend leuk om jullie binnen te laten kijken bij mezelf thuis. Want zoals jullie weten ben ik in verwachting van een dochtertje en het duurt nu niet zo heel lang meer voordat ze er is. De nesteldrang heeft flink toegeslagen en de jungle babykamer is dan ook helemaal klaar! Laat je meevoeren in de babykamer roomtour en wie weet doe je ook nog leuke inspiratie op voor je eigen babykamertje.

Babykamer roomtour: de video

Ik wil jullie het liefst ‘echt’ even laten binnenkijken. Omdat het een beetje lastig is om jullie daadwerkelijk bij me thuis uit te nodigen, dacht ik dit keer een uitgebreide video voor jullie te maken. En die is natuurlijk ook leuk als leuke herinnering voor onszelf later 😉

Dus ik wil je bij deze uitnodigen om de video ‘Babykamer Roomtour met toffe stylingtips’ te bekijken. Hierin loop ik letterlijk met je door de kamer heen en vertel ik je stap voor stap hoe het inrichten van de babykamer is verlopen.

Wat kun je verwachten van de Babykamer Roomtour?

Je krijgt in de babykamer roomtour video dus eigenlijk een kijkje in zowel de kamer als in mijn werkproces. Ik begin in de video met het vertellen over waarom onze keuze op het jungle thema is gevallen en hoe we de ruimte zo optimaal mogelijk hebben ingedeeld. En daarna neem ik je mee in de wereld van kleurgebruik en laat ik per hoekje zien hoe de babykamer geworden is.  Je krijgt ook handige babykamer styling tips over bijvoorbeeld het combineren van materialen, de ruimtelijke werking van behang en het creëren van rust.

Slapen in junglesferen

Mijn man en ik zijn dol op het jungle-thema en de beslissing was dan ook gauw gemaakt om de kleine meid te laten slapen in junglesferen. Hieronder vind je een aantal sfeerbeelden van het babykamertje van onze dochter. Leuk om bijvoorbeeld op te slaan op je eigen Pinterestbord ter inspiratie 😉

babykamer roomtour overzichtsfoto

Gaaf he, dit zwarte vintage ledikantje? En wat vind je van de commode die ik zelf leren greepjes gaf? (Check ook mijn blog ‘DIY: leren handgrepen maken voor je kast!‘)

babykamer decoratie

Met persoonlijke items maak je de babykamer nóg leuker en unieker. Hier zie je allerlei close-ups van cadeautjes en zelfgemaakte details zoals de babymobiele voor boven de schommelstoel.

babykamer roomtour jungle thema

Mr. Flamingo zie je wel drie keer terugkomen op onze meisjesbabykamer: in het behang, als wanddecoratie en aan de mobiel. De velvet schommelstoel zit heerlijk en geeft wat extra ‘shine’ aan het ontwerp, terwijl we met de vetplantjes in de glazen plantenhanger de natuur meer naar binnen halen.

babykamer styling met jute en touw

Hier zie je nog een aantal van mijn favoriete items en materialen. Wat vind je trouwens van de okergele muur? Hij is erg mooi egaal geworden. Benieuwd hoe je dat zelf ook kunt bereiken (met welke kleur dan ook)? Dan is de video hier beneden zeker een aanrader! Of lees het stappenplan in mijn blog ‘Muur verven in een kleur: egaal en strak in 3 stappen

Wil jij na het zien van onze babykamer graag dat ik als ervaren stylist met je meedenk over het inrichten van jouw eigen baby- of kinderkamer? Dat zou ik fantastisch vinden! Bel me gerust op 06 15386813 of laat hier een berichtje achter.

Kleurvol Wonen interieurstudio

Wil jij meer inspiratie?

Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met leuke stylingtips, video’s en weetjes!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Laat een reactie achter